nazijon30 مدیر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1163 عنوان دوستان رشته فیزیوتراپی لطفا بیایین. | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 17 پست دوستان عزیز میشه لطفا دست خط دکتر برام ترجمه کنید فقط قسمت لیزر کم توان تونستم بخونم.😉😊🤭نمیدونم چی نوشته ممنون میشم کمکم کنید. 1401/06/28 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1959 سلام عزیزم ممنون.من مشهدم نمیدونم شما کدوم شهر هستین؟من درمانگاه حضرت ابوالفضل رفتم روبروی باغ ملی ... سلام عزیزم تشخیص دکتر واسه روده همسرتون که اسهال میشد چی بود دارو پنتاسا نورتریپلین استفاده کردن ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
nazijon30 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1163 سلام عزیزم تشخیص دکتر واسه روده همسرتون که اسهال میشد چی بود دارو پنتاسا نورتریپلین استفاده کردن ؟ ببخشید عزیزم من خیلی دیر به دیر میام نی نی سایتنه عزیزم قرص لوپرامید دادن.شاید باورت نشه هیچ تشخیصی ندادن ، دردش متوجه نشدن و ربط دادن به اعصاب
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1959 ببخشید عزیزم من خیلی دیر به دیر میام نی نی سایتنه عزیزم قرص لوپرامید دادن.شاید باورت نشه هیچ تشخیصی ... ممنونم عزیرم جواب دادی واسه منم همینجوری تشخیص دادن لوپرامید نوشتن همسر شما هر روز لوپرامید میخوره ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان