2777
2789
عنوان

پیش یائسگی

28810 بازدید | 19 پست

مامانم یه مدتی هست لکه بینی داره و اصلا قطع نمیشه 47سال سنشه و دکتررفتیم میگن از پیش یائسگی هست کسی تجربه ای داره بگه که باید چیکار کرد نگرانم لطفا جواب بدین اگه تجربه ای دارین ؟

۳سال دیگه کامل یائسه میشه .مامان منم ۴۷سالگی شروع شد و اول لکه بینی بعد ۳ماه نمیشد امپول میزد میشد تا همین چندماه پیش که دیگه دکتر گفت امپول نمیزنم بذار قطع شه و یائسه شد. ۵۰سالشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳سال دیگه کامل یائسه میشه .مامان منم ۴۷سالگی شروع شد و اول لکه بینی بعد ۳ماه نمیشد امپول میزد میشد ت ...

عزیزم مامانم یه بار طبق نظر دکتر آمپول پروژسترون زد ولی بازم لکه بینی  و خون ریزی داشت الان دقیقا کی قطع میشه و یائسه میشه؟

عزیزم مامانم یه بار طبق نظر دکتر آمپول پروژسترون زد ولی بازم لکه بینی  و خون ریزی داشت الان دقی ...

۳سال دیگه کامل یائسه میشه . این علائم ۳سال قبل یائسگی کامله

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۳سال دیگه کامل یائسه میشه . این علائم ۳سال قبل یائسگی کامله

یعنی تا سه سال باید لکه بینی داشته باشه؟ دکتر ببرمش بازم؟ عاخه اینجوری نمیشه زندگی کرد که😥😥

یعنی تا سه سال باید لکه بینی داشته باشه؟ دکتر ببرمش بازم؟ عاخه اینجوری نمیشه زندگی کرد که😥😥

نه لکه بینیش قطع میشه بعد یه مدت ... چندماه پریود نمیشه بعد کم میشه هی قطع و وصل میشه تا کامل قطع شه 

الکی دکتر نرید دیگه مامان من انقد دکتر میرفت که نگو

نه لکه بینیش قطع میشه بعد یه مدت ... چندماه پریود نمیشه بعد کم میشه هی قطع و وصل میشه تا کامل قطع شه ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی که جواب بدی منتها بحثی که هست گاهی اوقات خونریزی هم داره جدا از لکه بینی نمیدونم الان روندش همینه؟ واقعا طبیعیه؟ هیچ کاری نمیشه کرد که کلا قطع بشه؟

من نزدیک یایسکی هستم هورمونام بالا ست یه دفعه خونریزیم زیاده یه دفعه خیلی کم 

البته کیست هم دارم 

نمی دونم برا یایسکیه یا کیست ؟  موقع نزدیکی هم خیلی سوزش دارم  و یه کم هم خون  میبینم چند ویت پیش پاپ دادم مشکلی نداشتم میشه به خاطر این یایسکیه که واژنم میسوزه وترشح هم اصلا ندارم و خشک خشکم 

کسی همچین تجربه ای داشته منو راهنمایی کنه 😥

مامانتون خوب شدن ؟ 

منم ۴۸ سالمه دقیقا همین طور شدم یه بار کم پریود میشم یه باز خون پریودیم زیاده این بار بعد از سه ماه دارم پریود میشم 

البته هورمون های یایسگیم بالا بوده نمیدونم یه کیست تخمدان هم  دارم نمیدونم این تغییرات از کیسته یا یاسگی ؟ 

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی که جواب بدی منتها بحثی که هست گاهی اوقات خونریزی هم داره جدا از لکه بینی ...

اگه سونو رفته و مشکلی نداشته طبیعیه داره روند یایسگیشو طی میکنه آلته باید حتما یه آزمایش هورمونی کامل هم بره که مطمین بشید از تیرویدش نی و فقط هورمونای یایسکیه بالاست