2777
2789
عنوان

یکم دلم میخاد دردودل کنم....

208 بازدید | 25 پست

من خانوادم طلاق گرفتن و با پدرم زندگی میکنم مادرمم کلا منو نمیخاد چن ساله ازش خبر ندارم... جدا از مشکلات قبل طلاقشون که چیا کشیدم....همیشه خدا هرچی شده میگه ولت میکنم میرم هرکاری میخای بکن هی بهش سرکوفت میزنه تهدید میکنه شده یه وقتایی دست روم بلند کنه در حد هل دادنو و اینا..... الانم که مردود شدمم بازم همین حرفو میزنه تو دلش میدونم بچه های دیگرو با من مقایسه میکنه چون همش ازم میپرسه فلانی قبول نشد چیکار کرد انگار احوال اونا مهم تره... دیگه خسته شدم... واقعا یه وقتایی شده دلم بخواد بهش بگم  خب برو اصن کیو داری میترسونی......خدایا نمیشه منم بیاری پیشه خودت..دیگه نمیکشم.. مغزم ارور داده

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
الهیییی خیلی سخته واقعا ناراحت شدم ازخدا میخوام یه خوشبختی دائمی نسیبت کنه قلبم اتیش گرفت اینو شنیدم ...

بخدا الان با گریه دارم مینویسم.. خیلی خستم بخدا....همه فک میکنن چه بابای خوب و پایه ای دارم چون عقده  داره... هی میخاد خودشو برتر جلوه بده و براشم هرکاری میکنه.. ولی هیچکس خبر نداره من چی میکشم

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگند جون سعی کن با وجود تمام مشکلاتی که داری درستو بخونی یا اگر استعدادی داری روی اون تمرکز کن پیشرفت کن بری دانشگاه . شرایط زندگیت انشالله تغییر پیدا میکنه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
سوگند جون سعی کن با وجود تمام مشکلاتی که داری درستو بخونی یا اگر استعدادی داری روی اون تمرکز کن پیشر ...

بخدااا یه دانشکده نزدیک خونمونه... بدون کنکور قبول میکنه دولتیه حتی رفیقمم داره همونجا میره... حتی بدون مدرکه دانشگاهی با دیپلمی که دارم میتونم برم سرکار... ولی این دغدغش شده دانشگاه دانشگاه دانشگاه نمیزاره جایی برم.... الانم داره میگه جوونیمو گرفتی فلان و بسار منت میزاره..یکی نیس بگه غلط کردی بچه اوردی انگار من خواستم

یعنی واقعا خوبه تاپیک شات و خانواده شوهر نیس وگرنه اینجا پر میشد...

گلم مستقل شو، ولی خب زیر دیپلم مردودی دلیلی نداره، اونم به خاطر خودت میگه، درسات براش مهمه ، چرا درس نمیخونی عزیزم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب‌چه دلیلی داره مردود شی

تلاش کردم... نشد دیگه نیاوردم... حالا منتظر فنی حرفه ایم ببینم اونجا چخبره...ولی ایشون فقط دانشگاه دولتی براش مهمه.... یعنی از کل حرفام فقط مردودیو گرفتی....

گلم مستقل شو، ولی خب زیر دیپلم مردودی دلیلی نداره، اونم به خاطر خودت میگه، درسات براش مهمه ، چرا درس ...

نتایج کنکور مردود شدم :| نه زیر دیپلم...

بخدااا یه دانشکده نزدیک خونمونه... بدون کنکور قبول میکنه دولتیه حتی رفیقمم داره همونجا میره... حتی ب ...

درس بخون، کار کن، مستقل شو. اونم میخواد مستقل بشی بره دنبال زندگیش، ولی خب مستقل شدن به نفع توعه، میدونی چند تا دختر همسن تو تشنه استقلالن؟ تو که میتونی تلاش کن خب مستقل شو.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
حرف خاصی نبود  این خرفا و دلخوریا در هر خانواده ای هست

کاش همین دلخوریا بود.... منم تنهام..