2777
2789

بچها من خواهرم داره جاا میشه 

سال ۴۰۲ ک هنوز  اولش بود حسابای دامادمونو مسدود کردیم بعد توی بانک ملی اش یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون پول بود! ولی با همکاری و پارتی بازی کارمندای بانک ۱ میلیارد و دیویستی ک باید توقیف میموند  رو خارج کردن از حسابش  و حسابشو مسدود نکردن بعد خروج پولا مسدود کردن 

ما هم بعد ۲ سال متوجه شدیم شکایت کردیم حالا امروزوجلسه دادگاه بود قاضی پدر کارمندا رو در اورد در حدی ک دلم براشون سوخت از یک طرف میگم وقتی حق و نا حق میکنن بزار اخراج بشن از یک طرف میگم گناه  دارن 

خلاصه ک اگر جایی حقتونو خوردن برید بگیریدش!! سکوت  نکنین حق و ناحق هم نکنین چون ماه پشت ابر نمیمونه 

حالا سوال من اینجاست اخرش ک پولو گرفتیم‌ اگر از کارمندای بانک رضایت بدیم دیگه اخراج نمیشن؟ چون دلم نمیاد واقعا  داستان چجوریاست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اخراج بشن یا نشن که به مدیریت بانک مربوط میشه و دیگه به دادگاه کاری نداره

چرا به دادگاه کار داره میتونن زندان ببرن میتونن جریمه سنگین کنن از طرفی یک سابقه خیلی بد کیفری میشه براشون اگر رضایت بدیم این داستانا حذف میشه یا نه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از دادگاه سوال کنی برای اون کارمند و ولی وقتی اجراییه بیاد و هر فردی در هر موقعیتی اجتناب کنه تخلفی مرتکب شده که بخشی میشه جرم کیفری و باید مجازات. و طی کنه دیگه به شکایت شما من بعد کاری ندارن

به درک بذار اخراج شن بیخود کردن میخواستن به مرده حال بدن زنه رو گرفتار کنن حقش خورده بشه؟ بذار چوبشو بخورن بعد دو سال این مبلغ اصلا عددی نیست اگه دست خواهرت بود میتونست چند برابرش کنه یه کاری چیزی راه بندازه دو سال دیر تر به پولش رسیده 

بیخودی دل نسوزون بذار درس عبرت سنگینی بشه براشون 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چرا به دادگاه کار داره میتونن زندان ببرن میتونن جریمه سنگین کنن از طرفی یک سابقه خیلی بد کیفری میشه ...

اونا خلاف کردن دیگه

الانم دارن تاوان اشتباهشون رو میدن

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

باید از دادگاه سوال کنی برای اون کارمند و ولی وقتی اجراییه بیاد و هر فردی در هر موقعیتی اجتناب کنه ت ...

عه پس دیگه از دست ما خارجه

به درک بذار اخراج شن بیخود کردن میخواستن به مرده حال بدن زنه رو گرفتار کنن حقش خورده بشه؟ بذار چوبشو ...

دقیقا خدا ازشون نگذره

دقیقا خدا ازشون نگذره

وکیل گرفته بودین؟ اگه تهرانی میتونی شماره منشی یا دفترش یا اسمش رو بگی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وکیل گرفته بودین؟ اگه تهرانی میتونی شماره منشی یا دفترش یا اسمش رو بگی ؟

نه عزیزم مشهدیم 

اره وکیلمون همه کارارو پیش برد خداییش پولی ک میگیره رو حلال میکنه