2777
2789
آره عزیزم خوارزمی دانشگاه خوبیه شهریه هم نمیدی خوبه بعد درستم آزمون استخدامی شرکت میکنی به امید خدا

امیدوارم خوب پیش بره شاید با علوم تربیتی دانشگاه الزهرا عوض کنم با کارنامه سبز فعلا معلوم نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصاحبه پدرمون دراومد یعنی تو هم مبارک باشی اما بديش اینه که ما خوزستانیم تا اونجا فاصله زیاده بعد هم ...

فداتشم

استرس نداشته باش سختیش تا وقتیه وارد دانشگاه بشی بعدش با همه آشنا میشی

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
امیدوارم خوب پیش بره شاید با علوم تربیتی دانشگاه الزهرا عوض کنم با کارنامه سبز فعلا معلوم نیست.  ...

منم علوم تربیتی الزهرا زده بودم ولی خب ظرفیتش کم بود

عزیزم برای دانشگاه ثبت نام کردی کلاساتون از کی شروع میشه 

بله عزیزم

دیروز رفتم دانشگاه ثبت نام کردم

ولی هنوز انتخاب واحد نکردم

شما انتخاب واحد کردی ؟

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بله عزیزم دیروز رفتم دانشگاه ثبت نام کردم ولی هنوز انتخاب واحد نکردم شما انتخاب واحد کردی ؟

من هنوز ثبت نام نکردم بسته بود دانشگاه گفتم شاید چون زمان ثبت نام غیر حضوری تموم نشده ثبت نام حضوری انجام ندن هزینه شهریه ثابت گرفتن یا فعلا نه کلاسا از کی شروع میشه