2777
2789
عنوان

روانشناسی در اومدم......

359 بازدید | 15 پست

سلام 

رشته روانشناسی در اومدم میشه یه کمکی کنید و بگید که برم ؟ خیلی ناامیدم ، نمیگم علاقه ندارم نه اتفاقا عاشق روانشناسی‌ام ولی در رابطه با بازار کار و... میترسم و شَک دارم

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادمون امروز در جواب همکلاسیم که گفت واسه بازار کار اومده روانشناسی گفت راه های اسون تری هم برای درامد بالا بود.....

منم به عنوان دانشجوی روانشناسی اعتقاد دارم اگه اولویتت علاقه هست بیا این رشته....چون اون‌وقت حاضر میشی براش تلاش کنی و‌زحمت و سختی بکشی...

استادمون امروز در جواب همکلاسیم که گفت واسه بازار کار اومده روانشناسی گفت راه های اسون تری هم برای د ...

اتفاقا خیلی دوست دارم این رشته رو ولی خوب تحقیق که میکردم خیلیا ناراضی بودن 

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
اتفاقا خیلی دوست دارم این رشته رو ولی خوب تحقیق که میکردم خیلیا ناراضی بودن 

از بازار کارش نا راضی بودن؟

اخه راستششش به نظر من اکثرن توقع پیشرفت یهویی و درامد بالارو دارن و شاید هدف اصلیشون از ورود به این رشته کمک به بقیه نبوده

واسه همین گفتم علاقه.در واقع منظورم علاقه کمک به دیگران بود اونوقت حاضری حتا واسه این کار از کمک های کوچیک توی موسسه ها شروع کنی و حتا داوطلبانه کار کنی تا رزومه ی خوب‌جمع کنی چند سال باید رزومه ی خوب داشته باشی و تا ارشد حداقل بخونی .کسی که یه هدف داشته باشه و زرنگ باشه واسش بازار کار هست...

بازار کارش گستردست

بیمارستان و آسایشگاه(بیمارستان روانی) و زندان و کانون های اصلاح و تربیت و بهزیستی و آموزش پرورش و کلینیک های مددکاری و روانشناسی و شرکت ها و موسسه های خیریه و خودتم ارشد بگیری میتونی مطب بزنی...

تو هر رشته ایی که باشی اگه بهترین خودت باشی میشی بهترین اون رشته و بعدش بهترین اون شغل اون وقته برات سرودست میشکنن پس بد به دلت راه نده و راهتو برو بازارکارشم که خوبه ولی باید زرنگ باشی خودتو بالابکشی نگران این چرتوپرتاییم که میگن نباش که اشباع شده و خوب نیستو فلان ته تهش اینه ادامه بدی بشی استاد دانشگاه 😉  الان هرجایی چندتا روانشناس نیاز دارن ... از  ارتش بگیر تا بهزیستی و کلینیک ها و دادگاه ها از زندان بگیر تا شرکت و بیمارستان و اموزش پرورش