2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

برا بچه هام ک بیمه عمرشون کردم 

البته اولیو دومی هنو توراهه انشاالله اونم بیمه میکنم 

برا خودمونم همین ک پولی دستم بیاد  طلا میخرم زیاد ک میشه میفروشم میدم شوهرم اون باهاش یکاری میکنه 

مثلا یبار ماشین یدککش خرید الانم هر دفعه ماشین تصادفی میخره تعمیر میکنه میفروشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

پول دارم بانک طلا هم دارم البته همش دلم یه زنجیر پلاک میخاد شوهرم هی امروز فردا میکنه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
سکه هیچ ضرری ندارد درسته

هیییچ 

نه مزد ساخت داره نه ضرر تو این مملکتم هیچ وقت سکه پایین نیومده مخصوصا تو طولانی مدت سود دهیش خیلی خوبه

«که من بیشتر و طولانی‌تر از همه، تو را باور کرده‌ام»
برا بچه هام ک بیمه عمرشون کردم  البته اولیو دومی هنو توراهه انشاالله اونم بیمه میکنم  بر ...

بنظرت بیمه عمر کافی ایندشونه هیچ راه دیگه ای واسه تامین ایندشون نیست؟خودمم بچم بیمست امابازم توفکرم

طلا خریدن زمانی خوبه که مشکل مالی نداشته باشی و بتونی چندساله پس انداز کنی واسه کاربزرگ تجربه همه جورشو داشتم

پول دارم بانک طلا هم دارم البته همش دلم یه زنجیر پلاک میخاد شوهرم هی امروز فردا میکنه

پول توی بانک که بی ارزش میشه شما چجوری میذارین سود میددتون؟منم خیلی دلم میخواد بتونم کلی طلا بگیرم واسه ایندمون اما شرایط واقعا سخته 

پول توی بانک که بی ارزش میشه شما چجوری میذارین سود میددتون؟منم خیلی دلم میخواد بتونم کلی طلا بگیرم و ...

به روز گزاشتم ماهی ۲۰۰ میاد روش