چیکار کردید؟ خیلی سخته؟ چیشد که قبول شدید یا نشدید؟
لطفا تجربتون رو بگید
امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
دیگه اینکه واسه کنکور چقدر وقت گذاشتید و رتبه و ترازتون چند شد
امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مصاحبه اش سوالای پیچیده و فضایی نداره به شدت روان و راحته سوالاش فقط اروم باش و استرستو کنترل کن ...
اخه از معلمم پرسیدم گفت هر سوالی که تو نت هست الکیه خود اون مسئول از خودش سوال در میاره که متفاوته خودمعلمم جزء مصاحبه کننده هاست