2777
2789
عنوان

مگه یه سوراخ کردن گوش چیه؟؟؟

211 بازدید | 12 پست

رفتم به بابام گفتم میخوام گوشمو سوراخ بزنم گفت که چی بشه گفتم هیچی گفت لازم نکرده هروقت شوهر کردی برو هرغلطی دلت میخواد بکن گفتم وااا همه سوراخ کردن دیگه ینی چ گفت همه ولن گفتم پس چرا وقتی فامیلات داشتن بهم میگفتن ول ازم دفاع نکردی؟

همه دخترعمه ها و عموها دماغ عمل کردن سوراخ کردن هرچی فک کنی کردن از حجاباشونم نگم به من چه ولی چرا فقط واسه من اینحوری سختگیره من خوشم میاد گوشم دوتا سوراخ داشته باشه سوراخ اولشم کجه نمیتونم گوشواره کنم...وقتی عموم داش میگف مهسا امینی حقشه با اینکه از دختراش نگم اصن گفتم بیگناه کشته شد وو ازش دفاع کردم بعد دخترعمم گفت فکنم تو ازین چادریای خرابی با اینکه از حجاب خودشم نگم براتون بابامم هیجی نگفت بش سرش تو گوشیش بود اصن نمیدونم شنید یا ن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واجب بود به بابات بگی؟

خب من اجازه گرفتم

از چندمااااه پیشم گفته بودم گفت بکن خوبه قشنگه

ولی خب فامیلای قشنگشو دیده فعلا تا چن وقت قرار نیس مارو ادم حساب کنه😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
خب من اجازه گرفتم از چندمااااه پیشم گفته بودم گفت بکن خوبه قشنگه ولی خب فامیلای قشنگشو دیده فعلا ت ...

یاد بگیر بعضی چیزا به خودت ربط داره نه بقیه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

من اجازه میدن خودم جرعت ندارم

من بش گفته بودم گفت بکن قشنگ میشه

ولی وقتی فامیلاشو میبینه اینجوری میشه تا دو سه هفته باید تحمل کنم و همش دلم بشکنه

ظهر میگفت با خواهرش رازایی داره ک کسی نمیدونه با همون عمه ای که انقد به من بد کرده که...گفتم چی گفت بتو ربطی مگه داره گفتم پس رابطه منو عمم(عمه ای که خیلی باش صمیمیم)هم به تو ربطی نداره گفت به من چ

الان زنگ میزنم به عمم بهش میگم تا زنگ بزنه باش دعوا کنه...چرا انقد دلمو میشکنن من خیلی ناراحتم...همش دلخوشیای کوچیکو ازم میگیره با سختگیریاش بهم اعتماد نداره چون همون خواهری که به من بد کرده دخترخوبی نبوده و میترسه من مثه اون شم...در صورتی که من هنوز معنی خرابو نمیدونم انقد سادم و مثبت، خیلی دلم میشکنه کسی بهم اعتماد نداره

بزارش تو عمل انجام شده

نمیتونم

گفت نه دیگه 

من نمیتونم وقتی راضی نیست کاری کنم...ازم ناراحت میشه

یاد بگیر بعضی چیزا به خودت ربط داره نه بقیه

خب من نمیتونم به بابام و مامانم بگم به شما ربطی نداره

من حتی خواستم چادر سرم نکنم دیگه بعد از ۱۰ سال به بابام گفتم و ازش اجازه گرفتم بعدم مامانم...

پشمانم!!من بچه بودم گوشمو سوراخ کردن بعد الان ناراضیم که گوشم سوراخه(گوشواره هامو در اوردم

من خودم بیشتر وقتا گوشواره گوشم نیست اذیتم گیر میکنه به موهام ولی دوس دارم دوتا داشته باشه