2777
2789
عنوان

واای دارم از عذاب وجدان میمیرم

294 بازدید | 20 پست

پسرم دوسالشه پشت سرم اومد تو حیاط یهو پاش گرفت ب لباسم افتاد سرش خورد لبه پله بدجور شکست و خون اومد 😭😭😭 یه ۵ سانتی شکاف برداشت پیشونیش ۷تایی فک کنم بخیه خورد الان خیییلی عذاب وجدان دارم ک مواظبش نبودم کاش لباسمو جمع  کرده بودم 

کاش دست خودم شکسته بود ولی بچم چیزیش نشده بود 😭😭😭😭

موقع بخیه ایقد گریه کرد ک نفسش رفت الهی بمیرم براش 

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤

بچه س پیش میاد تو مقصر نبودی عزیزم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اتفاقه میوفته آنقدر ناراحت نباش ..اگه دستت شکسته بود کی به کارای بچت رسیدگی میکرد ..خوب میشه زود 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی گلم نکن اینجوریی🥺 میدونم منم داداشم یه بار سرش شکست دلم حالم بد شد که مواظبش نبودم🥺خوب میشه ولی تو که از قصد لباس بلند نپوشیده بودی

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
بچه ها تا کوچیکن همینن دیگه عزیزم مواظبش باش تقویتش کن یک صدقه هم بندازبراش_یک حرز امام جواد هم براش ...

نمیدونم چرا ایقد بلا سرش میاد 

یه چت وقت پیش الکل خورد مردیم و زنده شدیم بخدا از ترس تا خداروشکر ب خیر گدشت 😭😭

کاش بجای بخیه چسب بخیه میزدین.. دقیقا همین تجربه دردناکو داشتم دو ماه پیش

حالا گذشته این دفعه. خداروشکر بخیر گذشته به چشمش نخورده‌ پله. خداروشکر به دندون و دماغش نخورده. 

ولی تو خونت حتما چسب بخیه داشته باش. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عزیزم این اتفاق تو تقدیر پسر شما بوده براش بیفته و شما تقصیری نداری

بقول استاد پناهیان صدقه هر روز رد کنید که جلوی خیلی از تقدیرا رو میگیره .

مامانم هر روز صبح صدقه رد میکنه 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
کاش بجای بخیه چسب بخیه میزدین.. دقیقا همین تجربه دردناکو داشتم دو ماه پیش حالا گذشته این دفعه. خدار ...

خیلی بدجور بود رو پیشونیشه 

زخمش از هم باز شده بود باید بخیه می‌خورد 

خیلی بدجور بود رو پیشونیشه  زخمش از هم باز شده بود باید بخیه می‌خورد

منم تو تاپیکام هست

پسر منم پیشونیش محکمممممممم خورد گوشه میز. از بالای صندلی افتاد رو گوشه لبه میز.

و از هم باز شد کامل

هرجاااا بردیم گفتن فقط بخیه. 

همه بیمارستانا بردیم. گفتن فقط بخیه‌.

من نزدم. شبم بود. گفتم صبح بشه حداقل یکی ک وارده بزنه. 

تو کل شب اینترنتو زیرورو کردم. بلاخره دیدم تو کشورهای خارجی حتی بخیه زایمان سزارینو دیگه با همین چسبا میزنن. 

صبح بردیمش یه متخصص پوست دید. گفت باید بخیه بشه. ولی چون بچه ست به این چسبا هم جواب میده. .خلاصه خداروهزاااران بار شکر چسب بخیه زدیم خوب شد

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم تو تاپیکام هست پسر منم پیشونیش محکمممممممم خورد گوشه میز. از بالای صندلی افتاد رو گوشه لبه میز. ...

میتونم بگم ۱۰ سانتی باز شده بودها.. خیلی عمیق بود. 

شبو هی پانسمانشو عوض میکردم چون پرخون میشد. 

منم تو تاپیکام هست پسر منم پیشونیش محکمممممممم خورد گوشه میز. از بالای صندلی افتاد رو گوشه لبه میز. ...

کاش منم بخیه نزده بودن براش 😔

من از بس ترسیده بودم نمیدونستم چیکار درسته