اکسوال_صبور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 357 عنوان کدوم ؟؟؟ 133 بازدید | 7 پست روانشناسی بالینی علامه طباطبایی یا دانشگاه فرهنگیان اصفهان؟؟ دارم از ذوق میمیرم ،هم نتایج اومده هم کسی ک دوسش دارم بهم گفته بیا بریم بیرون میخوام یه چیزیو بهت بگم🥲 کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم 1401/06/28 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaebaran عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 902 اگه به دنبال پیشرفت و حقوق بیشتری روانشناسی ولی ایندت تضمینی نیس...ولی فرهنگیان با حقوق کم ایندت تضمینی...هردوتا خوبن در کل
ستارهstar8 عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 21661 هر دو رو ک نمیشه قبول بشیی دولتی میاری فقط امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
اکسوال_صبور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 357 هر دو رو ک نمیشه قبول بشی ی دولتی میاری فقط اره نمیشه فرهنگیان رو آوردم ولی روانشناسی رو میخواستم و قصد داشتم پشت کنکور بمونم دوسال بعد کنکور بدم فرهنگیانو هم خوشحالم قبول شدم ناشکری نمیکنم ولی دو دلم و حس میکنم محدود میشم..... کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
آیگل__ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 953 اره نمیشه فرهنگیان رو آوردم ولی روانشناسی رو میخواستم و قصد داشتم پشت کنکور بمونم دوسال بعد ک ... رتبت چند شده؟ روزی میرسه که خاک قدر بارونو میدونه ولی اون روز دیگه بارون نمیباره.
آیگل__ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 953 اره نمیشه فرهنگیان رو آوردم ولی روانشناسی رو میخواستم و قصد داشتم پشت کنکور بمونم دوسال بعد ک ... میشه سوالامو جواب بدی🤗چند ساعت میخوندی؟معدلتونتست چقدر ؟درصدهای تخصصی هاتون؟ روزی میرسه که خاک قدر بارونو میدونه ولی اون روز دیگه بارون نمیباره.