2777
2789
امنیتی بیشتر مد نظرمه و سطح فرهنگی

من خیلی اطلاعاتی در مورد اطراف تهران ندارم ولی تهران برای کسائی که میخوان کار گیر بیارن از همه جا سریعتر آدم به کار میرسه.

در مورد یادگیری و آموزش هم خوب اینقدری که انواع آموزشگاهها و کلاسهای مختلف تو تهران هست تو شهرستانهاش نیست.

ولی خوب تهران گرونه، هواش کثیفه، شهر هفتاد و دو ملته یعنی از هر شهر و کشوری توش هست پس نمیتونی بگی همه هم سطح هستن از نظر فرهنگی. ممکنه تو بالاترین نقطه شهر دو نفر سر فحش و بد و بیراه رو بهم بکشن.

امنیت هم که راستش مقوله پیچیده ایه. یه چیزایی رو باید خودتون بهش نزدیک نشین. ساده نگر نباشین. یه کم در مورد اطرافیانتون دقیق باشین.

امنیت همش چیزی نیست که بناست دولت به شما بده باید خودتونم با عقل و درایت برای خودتون ایجادش کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم مدام میگه بریم رامسر،داغش تازه شد تا بهش گفتم 😂

عیجان😂

تشریف بیارید قدمتون رو چشم ❤

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
نمیدونم والا،کدوم فازش بهتره؟

من خودم فازیک میشینم .خیلی شلوغه

ولی من فعلا به خاطر پسرم اینجا راحتم 

همه چی در دسترس،مدرسه.کلاس زبان.باشگاه

بعد من خودم تنها که میرم بیرون خیالم راحته

انقد خیابوناش شلوغه که آدم نمیترسه

ولی خب هستن کسایی که از شلوغی بدشون میاد و فازیک رو اصلا نمیپسندن

فاز۳ خلوته و خونه های خوبی داره

ولی دزدی زیاد میشه توش .به خاطر همین خلوتیش

فاز۲ یه شهرک راه آهن داره که رو فردیس حساب میشه

اونجا هم خونه هاش خوبن هم محلش 

هرکی از تهران بیاد میره اونجا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

فدات عزیزم❤😘

خدا نکنه گل من 

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫