2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در قم

4324 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من باردار هستم و 5 هفته هستم یک دکتر خوب میخام برای مراقبت های بارداری توی قم 

دکتر خالصی و زهرا یزدانی و دیانت رو معرفی کردن بهم میخاستم بدونم شما کسی رو میشناسین که عالی باشه از هرجهت یه دکتر میخام سر سری رد نکنه 

دکتر ازاد دکترم بود منتهی میخاست دیروز بچه رو بکشه ک تو 5 هفتگی قلب نداره رفتم جای دیگه سونو فهمیدم تو 5 هفته ام جنین و ضعیت حاملگی نرمال هستن

تعداد رای : 0
نظرسنجی
دکتر زنان خوب و با دقت
0
0%
دکتر زنان متخصص و صبور
0
0%
ویزیت با حوصله
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط ویزیتشون چجوری هست دکتر با دقتی هستن چقد تجربه دارین ازاینکه پیش ایشون رفتین من راستش این ه ...

عه خیلی معروفن که رییس مرکز ناباروریم هستن چندین ساله بله راصیم من چون سزارین بودم و خیلی راصی بودم ازش خیلی ارومه و استرس بیخود نمیده برا نوبت گرفتنم زنگ میزنم نوبت میگیرم من چون مشکل ناباروری داشتم تقریبا ده ساله میشناسمش

عزیزم من خواهرم قم زندگی میکنه،الان دو ماهه زایمان کرده،بارداری سختی داشته،کلا استراحت مطلق بوده،پیش دکتر زهرا اشرفی میرفته،فامیلیشو درست گفتم،اسم کوچیکش رو مطمئن نیستم،ولی به نظرم دکتر خیییلی خوبی بوده برای خواهرم،تو واتساپ شب و روز جوابگوی خواهرم بوده،خدا خیرش بده،خواهرم خونریزیهای بدی داشته،کلستاز بارداری گرفته،کلی مسائل دیگه،این دکتر بهترین انتخاب ها رو اون لحظه داشته،اینحور فهمیدم خیلی سرشناس نیست،خواستی یه سر برو مطبش خودت ببین چه جوریه.

سلام 

استارتر عزیزم خدا نینی گلتوحفظ کنه برات انشالله 

اگ سایت میای میشه لطفابگی پیش کدوم یکی از دکترای قم رفتی تاباردارشدی؟!

واینک چ مدت بودباردارنمیشدی کدوم دکترنتیجه داد

ممنون میشم اگ تاپیکو دیدی جواب بدی

من خودم سر بچه اولم پیش دکتر علوی رفتم دومی رو شاهبداغی و الان سوی رو دوباره علوی 

عزیزم بین دکتر علوی و شاهبداغی کدوم بهتره تخصصش برای بارداری؟ اخلاق دکتر علوی چجوره با بیمار ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚