2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویزیتشون چجوری بود؟ برای هرکسی وقت میزاره یا نه گروهیه

ویزیتش من الان نمیدونم اما من ۴۵میدادم دوسه سال پیش 

دونفر دونفر میرن وقتم اره میزاره هرچی بخای بپرسی اونجور نیس زود ازسرش بازت کنه مطبش خیلی خیلی شلوغه مخصوص نازایی هم هستش 

داروهای خوبی میده و الکی خرج دستت نمیزاره 

منو اورژانسی گفتن عمل باید بشم کل بیماراشو ول کرد بدوبدو اومد بیمارستان بخاطر من خیلی وظیفه شناسه 

من که خیلی دوسش دارم 

من از شهرستان هرماه میومدم قم خونه خانوادم میرفتم پیش یزدانی براچکاب 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ویزیتش من الان نمیدونم اما من ۴۵میدادم دوسه سال پیش  دونفر دونفر میرن وقتم اره میزاره هرچی بخا ...

مرسی عزیزم والا من پیش دکتر ازاد میرفتم دیشب الکی نزدیک بود بچه رو بکشن

من دلم طاقت نیاورد رفتم دکتر دیگه سونو انجام داد گفت 5 هفته ای تو ی 5 هفته طبعیه قلب تشکیل نشه

برای همین میخام دکتر رو عوض کنم

دکتر زنان تو قم برو پیش مرجان سخایی واقعا هم حالیشه هم وجدان کاری داره. من خواهر دوستم تو قم هر دوتا ...

مرسی عزیز تعریف این خانم رو زیاد شنیدم  منم دنبال دکتری ام که واقعا کار درست باشه که این انتخاب خیلی سخته

مرسی عزیزم والا من پیش دکتر ازاد میرفتم دیشب الکی نزدیک بود بچه رو بکشن من دلم طاقت نیاورد رفتم دکت ...

شک نکن اصلا 

من هردکتری قبول ندارم فامیلای ما چندتاشون بچه دارنمیشدن همشون پیش یزدانی حامله شدن 

تو مطبش هم  مشکل دارا میان پیشش 

یبار بری پیشش بعد اونموقع برا بچه های دیگتم میری 

من الان اقدامم حامله بشم حتما میرم تحت نظر اون 

اگرم این دوماهه حامله نشم میرم پیشش تا ببینم دارو چی میده چیکارکنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

من شمال چندتا دکتر رفتم به نتیجه نرسیدم اومدم تهران باکلی ناامیدی رفتم مطب دکتر عاطفه الهویی نظری با یک نسخه تونستم بعد از سالها باردار بشم خیلی دکتر خوبی بود امید به زندگی دوباره به منو همسرم دادن خداخیرشون بده واقعا ماه ماه