2777
2789
عنوان

اگه بدون اجازه ...

84 بازدید | 11 پست

میخام اینستا نصب کنم مامانم نمیذاره 

بعد تصمیم گرفتم نصب کنم حالا خودش میبینه دیگه ... 

میخام بدونم اگه ببینه نصب کردم بنظرتون واکنشش چیه؟

نگین چرا میخای اینکارو کنی و فلان ... من به عنوان یه ادم حق دارم برای خودم تصمیم بگیرم... ندارم؟

همیشه از تو سری خور بودن بدم میومد .. نمیخوام تو سری خور باشم پدر مادرمم عادت کنن ب اینکه از حقای طبیعیم بگذرم 🚶‍♀️

بنظرتون زیادش چیکار میکنه اگه ببینه نصب کردم؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

چند سالته؟

من‌همـونیَم‌که‌هرشـب‌یادش‌میـرِه‌چـقد‌ردوسـش‌نداریو‌دوباره عاشِـقـت‌میشه:)                                                          -"بِـه‌وَقـتِ‌نِـگـاه"^^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما مامانتو ک نمیشناسیم 

مامانم کسیه که وقتی عصبانیه ممکنه هرچیزی بگه 

ولی بعدش دیگه اروم میشه ‌و کنار میاد 

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
۱۶

سنت خوبه ک نصب کن بابا جهنم و ضرر فوقش چند روز گوشیتو میگیره دیگ.

من‌همـونیَم‌که‌هرشـب‌یادش‌میـرِه‌چـقد‌ردوسـش‌نداریو‌دوباره عاشِـقـت‌میشه:)                                                          -"بِـه‌وَقـتِ‌نِـگـاه"^^ 
سنت خوبه ک نصب کن بابا جهنم و ضرر فوقش چند روز گوشیتو میگیره دیگ.

همین دیگه

پس نصب میکنم 😂

اوه هنوز گوشیتو چک میکنه ببخیال نصب کن

نه بابا از ۱۴ سالگی دیگه چک نکرد

از هر نظر بگی همه کارارو میذاره انجام بدما اما نمیدونم چرا با اینستا مشکل دارع