2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پشت م‌وهات که رنگه 

عزیزم من اصلا رنگ نکردم مال خودمه

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
اين موها رنگ موهاي خودته ؟يا رنگ گذاشتي؟؟ ب نظر قرمزي داره و شرابي اين و بخواي دكلره كني بايد ريمو ...

مال خودمه 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

حیف جنس موهات نیست که با رنگا نابود بشن من یه زیتونی ساده خاستم بکنم الان رنگش ب قرمز میزنه و موهامم سوخته . اصلا از موهام لذت نمی‌برم بخاطر جنسش ک خراب شده.موی رنگ مشکی و خرمایی کلا رنگ طبیعی یه چیز دیگست

واسه رنگ مو هم شوهراتون نظر میدن؟بخدا نی نی سایت سرزمین عجایبه

عزیزم بلاخره شریک زندگیه دیگه وقتی رنگ میکنی حداقل 1 سال با اون رنگ میبینه 

من پارسال آمبره کردم برا عروسیم شوهرم گفت خوبه بعدش میگفت موهای خودت بهتر بود ااانک بالای سرم دوباره سیاه شده میگ ازین ب بعد دنباله موهاتو رنگ کن فقط همشو رنگ نکن.. 

حالا جالبیش اینجاس شوهرم خیلی عاشق رنگ مو بودااااا 4 ماه بعد عقدمون انقد گفت و گفت ک اخرش رفتم موهامو شکلاتی کردم... برا عروسیمم کلی ذوق رنگ کردنو داشت خیلی هم خوشش اومداا ولی بعدا از ذوق افتاد😐🤦‍♀️ اینو گفتم ک بگم شوهرمن بااینکه عاشق رنگ بود حالا میگ رنگ نزار موهای خودت بهتره.. 

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
عزیزم بلاخره شریک زندگیه دیگه وقتی رنگ میکنی حداقل 1 سال با اون رنگ میبینه 

بله رنگش اره اما ن اینکه نظر بده ن رنگ نکن و فلان

مهم دل خودته

خلاصه که عجیبه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....