2777
2789

ومن نزدیک دوساله اومدم.یکی از همکاران با من کدورت پیش آوردن ولی الان ظاهری خوبیم و صحبت میکنیم.الان اون یکی همکارمون پیش من از اون بد گفته و میگه که اون فقط نشسته اینجا.کاری بلد نیستم و از این حرفا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز که رفتم بالا اومدم پایین دیدم پچ پچ می‌کردند تا من اومدم قطع کردن .دلم یه جوری شدش

از من به تو نصیحت سرکار باهمه ظاهری خوب باش ولی به هیچ کس اجازه نده پیشت حرف یکی را بزنه خودتم اینکارو نکن و هرکسی حرفی زد سکوت کن فقط تا بفهمه همراهیش نمیکنی و دیگه تکرار نکنه و یچیزی مردا پاش بیفته خاله زنک تر از خانومان خیلی زیاد دیدم 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
از من به تو نصیحت سرکار باهمه ظاهری خوب باش ولی به هیچ کس اجازه نده پیشت حرف یکی را بزنه خودتم اینکا ...

احتمالا ایشون هم خاله زنک شدن.من در نظر م خیلی محترم میومدن.پیش من میگفتن که اینو حساب نکن .تو خیلی کاری هستی.و فلان و فلان و...