2777
2789

ســـــــــلام عزیزلر نجسیز ایستدیم هم زبان لارمی بیر یره یغام گلین دانشاخ 😃

اعلام حضور الیین و دیین کی هارالسز  من تبریز لییم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

سلام جانیم ،،،،زنجانیام،،،یاشاسین تورک قیزلاری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانیم ،،،،زنجانیام،،،یاشاسین تورک قیزلاری 

سلام یاشاسن😍

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

@سیندرلا_۷۰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سلام گوچک خانیملار ..من رنجان 😘

سلام گوزلیم 😍

سلام لاب یاخجی ایش گوروبسن منده خویلویام

سلام نازم 😍😘

سلام گوزل خانملار 

نوار نه یوخ حال احوال یاخچیسوز؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
سلام گوزل خانملار  نوار نه یوخ حال احوال یاخچیسوز؟

سلام نازم من یاخجیام سن نجسن 😍

جانیم...امضا که یازیپسان...خیانت گروپسن؟

یوخ الله شکر ایشالله که گورمرم ولی بوردا اوقده خیانت دن دییلر حرص یدیم یازدم 😂