2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدگواهینامه پایه دو داشته باشی یک سال هم ازش گذشته باشه،اگ اقا باشی ک متاهل باید باشی ولی خانوما فرقی نداره،برین راهنمایی رانندگی بهتون میگن ولی پایه دو لازمه،سن هم ۲۳ سال تمام

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

خیلییی خیلیییی کار سخت و اینکه ماشینت داغون میشه.و هر۵سال یبارم باید ماشینتو عوض کنی صفر باشه قانونش ...

ب من ک با ی پراید قراضه ک عمرش اندازه نوح بود یاد دادن😂

ولی اشکالی نداره کارشو دوست دارم شما نمیدونی باید چیکار کرد هرچقدر سرچ میکنم چیزی نمیاره کجا باید ثبت نام کنم و امتحان بدم

اصفهان  اره دوست دارم

به آموزشگاه سر بزن و رئیسشونو ببین بگو میخوام مربی شم.اون باید بهت نامه بده ببری به مرکزش...شرط اولشه نامه اموزشگاهه که بگه بله نیازداریم.از تاریخ گواهی نامه تم یسال باید بگذره..این مرحله رو که بری بقیه مراحل میگن بهت