2777
2789
عنوان

ادامه ماجرای جاری من

152 بازدید | 16 پست

توتایپیک قبلی گفتم جاری من کارهاش اصلا از روی فهم و شعور نیست

یک‌مدته جواب سلام من رو نمی‌ده البته ما توی شهرهای دور از  هم زندگی میکنیم حدود دوساله

من هر دفعه دیدنش سلام کردم ولی اون پشت کرد.

آخرین بار فقط به زور سرشوتکون داد.

حالا داره میاد شهرمامسافرت من به شوهرم گفتم به داشت تعارف بزن چون واقعا با اون مشکل نداریم 

شوهرم گفت نمیخوام دعوت کنم

حالا مادر شوهرم زنگ زده حتما دعوت کنید.شوهرم گفت اگر قبول نکرد چی؟میگه اون نمیاد ولی شما دعوت کنید

منم به همسرم گفتم حق نداری

اولا دیگه چقدر خودمون روکوچیک کنیم  دوما چرا من گفتم گفتی نه حالا مادرت میگه و....

خلاصه با راهنمایی دوستان درتایپیک قبل فهمیدم تا الان اشتباه کردم خودمو کوچیکه کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دیگه حوصلشو‌ندارم اصلا دلم میخواد دیگه نبینمشتا آخر عمر

یک قدم برمیداری میبینی طرف جلو نمیاد دیگه نرو سمتش بزار قدم بعدی رو اون برداره همیشه طوری رفتار کن جوری نباشن هی بدی کنن هی بی محلی کنن توقع کنن تو قدم برداری گذشت خوبه ولی نه واسه ادمی که خودشو زده به خریت این ادما از قصد اینطوری رفتار میکنن تا خار و کوچیکت کنن

یک قدم برمیداری میبینی طرف جلو نمیاد دیگه نرو سمتش بزار قدم بعدی رو اون برداره همیشه طوری رفتار کن ج ...

شوهرم به مادرش گفت چرا به اون نمیگی داری میری شهر برادرت اینا زشت خونشون نری

میگه اون گوش نمی‌ده

گفتم بگو زن منم دیگه گوش نمی‌ده

والا به خدا

من باردار شدم جاریم باهام قهر کرد الان بچه هام۴سالشونه اصلا کلامی باهاش حرف نزدم تماااااام

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
شوهرم به مادرش گفت چرا به اون نمیگی داری میری شهر برادرت اینا زشت خونشون نریمیگه اون گوش نمی‌دهگفتم ...

اصلا خودتو بزن به اون راه نه حرفی بزن نه پیگیر باش

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
شوهرم به مادرش گفت چرا به اون نمیگی داری میری شهر برادرت اینا زشت خونشون نریمیگه اون گوش نمی‌دهگفتم ...

آخ همین گوش دادنه گند میزنه به همه چیز 

نمیگم بی حرمتی کن نه اصلا کار خوبی نیست ولی ادمی که سلام تورو علیک نمیگیره دلیل نداره واسه مهمونی دعوت بگیریش بهتره مادرشوهرت شما و اون رو با هم دعوت کنه خونه اش تا اونجا باهم رو در رو بشید رفتار گندشو ببینه دست از سر تو برداره بفهمه عروسش یک تخته اش کمه هرچند بازم بفهمه جانب داری اونو میکنه کلا هرچی بیشعور تر طرفدار بیشتر و خواهان بیشتر ببخشید ولی واقعیته انگار اون عروسی که حرمت نگه نمیداره عزیز تره

اصلا خودتو بزن به اون راه نه حرفی بزن نه پیگیر باش

من اخلاقی اینه اصلا با کسی حرف نمی‌زنم در مورد زندگی و...اینجا هم کسی نمی‌شناسه درد و دل کردم

فکر کن این همش دلش میخواد ببینه نظر من چیه

هی از این اون می‌پرسه فلانی در مورد من چیزی نگفت

اونها هم میگن حرف تو اصلا پیش نیومد

آخ همین گوش دادنه گند میزنه به همه چیز نمیگم بی حرمتی کن نه اصلا کار خوبی نیست ولی ادمی که سلام تورو ...

اتفاقا تمام این جواب ندادن اش خونه مادر شوهرم بوده

چون فقط اونجا سالی یکی دوبار همون میبینیم

میگن اون بی آبرویی میکنه تو کوتاه بیا

من اخلاقی اینه اصلا با کسی حرف نمی‌زنم در مورد زندگی و...اینجا هم کسی نمی‌شناسه درد و دل کردمفکر کن ...

اون خودش مریضه باورکن بیشتر داره حرص میخوره واسه همین