2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی از هفته دیگع باید شبا زود بخوابی ...این موقع ها هفت تا پادشاهو خواب دیدی🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

نه بابا کل زندگیم از مدرسه متنفر بودم من

الان کسایی که مدرسه میرن و میبنم میخوام سجده شکر بجا بیارم که تموم شد‌

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
هعییی😔💔😂

آخی غصه نحور گوگولی...مدرسه خوبه میری دوستاتو میبینی ...کلی مشق مینویسی🤣🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

نه بچه ی منم مشکل داره

ولی خب مدرسه نرین میخواین چیکار کنین میخواین حمال کی بشین از شما گنده ترا توش موندن شماها که نه تخصص دارین نه درس خوندین نه کاری بلدین نه پول دارین نه پارتی دارین نه عرضه دارین و... میخواین‌چیکار کنین فردا تو اجتماع؟ به خودتون بیاین تو رو خدا

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔