2777
2789
عنوان

بیایید از عکس سونو حدس بزنید جنسیت چیه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 125 پست
ای جووونم، خدا برات حفظش کنه. بنظر من پسمله دعا کن منم این روزها رو ببینم البته اگر خدا صلاح میدونه

عزیزم ممنونم ببخشید مگه خدانکرده مشکلی داری برای بارداری

الهی هرچه زودتر عکس فندوقتو بزاری اینجا ماهم نظر بدیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
۱۲ هفته و دو روز

وای خدا  یعنی تو سه ماهگی آدم میتونه بچه شو اینجوری ببینه؟ چه کیفی میده. من فکر کردم باید ۵-۶ ماه شده باشه دیگه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنونم ببخشید مگه خدانکرده مشکلی داری برای بارداری الهی هرچه زودتر عکس فندوقتو بزاری اینجا ما ...

فدات گلم، آره من سقط مکرر دارم و کلی خرج و آزمایش ولی به جایی نرسیدیم فعلا. ممنون از دعای خوبت عزیزم

الهی خدا نینیت رو برات سالم و سلامت حفظ کنه  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وای خدا    یعنی تو سه ماهگی آدم میتونه بچه شو اینجوری ببینه؟ چه کیفی میده. من فکر کردم بای ...

اره عزیزم اندازه یه کیوی میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فدات گلم، آره من سقط مکرر دارم و کلی خرج و آزمایش ولی به جایی نرسیدیم فعلا. ممنون از دعای خوبت عزیزم ...

نگران نباش بکی از اقواممون چند سال همینطور سقط مکرر داشت الان دوتا بچه دختر وپسر داره...

یکم صبر کنی و دنبال درمان بری انشاا...درست میشه

خود منم الان بخاطر هماتوم استراحت مطلقم خونریزی شدید داشتم ولی خب به خواست خدا قلبش سالم بود

نگران نباش بکی از اقواممون چند سال همینطور سقط مکرر داشت الان دوتا بچه دختر وپسر داره... یکم صبر کن ...

الحمدالله، ان شاءالله که همیشه همتون دل خوش و سلامت باشین مهربون   آره گلم من امیدم دیگه فقط به خداست، میدونم اگر خیرمون باشه میده، شما هم با حال قشنگ مادرانه ت اگر یادت بود و تونستی برامون از خدا طلب خیر و خوشی بکن عزیزم

نگران نباش بکی از اقواممون چند سال همینطور سقط مکرر داشت الان دوتا بچه دختر وپسر داره... یکم صبر کن ...

ببخشید عزیزم شما نمیدونی مشکلشون چی بود؟ یا پیش کدوم دکتر رفتن؟

هماتوم خییییلی طبیعیه گلم، اصلا نگران نباش. معمولا سر پسر اینجوری میشه. مامان و خاله و خواهر منم سر پسرشون همینطوری بودن.

الحمدالله، ان شاءالله که همیشه همتون دل خوش و سلامت باشین مهربون   آره گلم من امیدم دیگه فقط ...

والا من برای همه منتظران دعا میکنم خدا به همه منتظران نظر کنه فقط امیدتو بخدا از دست نده 

خود من هر دوتا بچمو باردار شدم قبلش دکترا یه ایرادی از آزمایشات گرفتن گفتن تو نمیشی ولی بدون دارو درمان هردو رو با توکل بخدا خیلی زود باردارشدم

دکتر چکارست عزیزم خدا چاره سازه

اره عزیزم اندازه یه کیوی میشه

اوخیییی کیوی کوچولو ی خاله🥺😍💚❤️🤭

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
والا من برای همه منتظران دعا میکنم خدا به همه منتظران نظر کنه فقط امیدوارم بخدا از دست نده  خو ...

دقیقا همینطوره، من خودم پیش بهترین دکترا رفتم، بهترین مراکز، کلی خرج ولی خدا هنوز نخواسته. ان شاءالله که خدا برای همه خیر و خوشی رقم بزنه

هماتوم خییییلی طبیعیه گلم، اصلا نگران نباش. معمولا سر پسر اینجوری میشه. مامان و خاله و خواهر منم سر ...

اره منم شنیدم چون سر دخترم اصلا  یبارم لکه ندیدم خیلی ویارمم فرق می‌کرد 

الهی خدا یه دوقلو دختر پسر بهت بده  

دقیقا همینطوره، من خودم پیش بهترین دکترا رفتم، بهترین مراکز، کلی خرج ولی خدا هنوز نخواسته. ان شاءالل ...

الهی امین 

دلت پاکه جتما بزودی مامان میشی اونم چجور مامانی دلم روشنه بخدا برات   

اره منم شنیدم چون سر دخترم اصلا  یبارم لکه ندیدم خیلی ویارمم فرق می‌کرد  الهی خدا یه دوقل ...

وااااای، اشکمو درآوردی که دختر  از خدا میخوام اگر صلاح میدونه به همه منتظران نظر کنه، به ما هم به دعای قشنگ شما سالم و صالح و عاقبت بخیرشو عنایت کنه.

خییییلی بابت دعات خوشحال شدم، ممنونم مهربون. الهی هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده