2777
2789
عنوان

🤢🤢چیکار ب بقیه دارید آقا🤢🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 45 پست

خب چی بگه بگه پیاز خام بوی شنل نامبر فایو میده از نظر اون بوی خون میده از نظر من بوی اشغال میده اما این چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه هر روز می‌خورم

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا یه چیزی کشیده بود ، های بوده 😂  هرجوری حساب میکنم پیاز بوی خون‌نمیده! 😶

آره انگار خون بوش شیرینه پیاز تنده 

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم
پس مادرشوهر منم سرشوهرم‌ وبچهاش خورده بیشترشون همین‌طوزشده

😂😂نمیدونم بپرس ازش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بی فرهنگن 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .