2777
2789
خوب این اگر جدید پیدا شده چطوری دکتر میگه تشنج هست تب 39 و نیم که تشنج نیست اما اگر چند بار نزدیک 40 بشه میشه تشنج باشه حالا بنظرم دکترتو عوض کن و سابقه صرع توی فامیلی ندارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22277925-22277026 این شماره دکتر تنکابنی تو تهران هست یه فیلم از حالتش بگیر با مدارکش ببر بیش این دکتر بهترین دکتر اعصاب ایران
اینکه دنیا را کمی بهتر از آن چه تحویل گرفته ای تحویل دهی: خواه با فرزندی خوب، خواه با باغچه ای سرسبز و خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی و این که بدانی حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نف‌‌س کشیده است ... یعنی تو موفق شده ای. |
بیارش تهران مرکز طبی کودکان دکتر اشرفی فوق تخصص مغز واعصاب اطفاله یه مقدار معطلی داره ولی دکتر خوبیه ونگران MRIهم نباش واسه بچه ها یه بیهوشی مختص میدن و بچه اصلا اذیت نمیشه
به نظرمن حتما پیگیرش باش بعضی تشنج ها همین علامت ها رو دارند انشااله که چیزی نیست ولی شما پیگیری بکن خیالت راحت بشه
میتونه سابقه تب بالا داشته باشه بچه که شما متوجه نشدید اره این میتونه درست باشه یعنی قبل تب بالا داشته و تبش بقولی میگن تبش داخل یا اصطلاحا میگن تب توی بدن داشته و تبدیل به تشنج شده اخه این حالت فقط تشنج رو نشون میده اما دکتر مغز و اعصاب ببر. امیدوارم چیزی نباشه و زود خوب بشه.
آخی....هیچی واسه مادر بدتر از مریضی بچه ش نیست!

عزیزم به حرف یه دکتر گوش نکن! اگه خواهرت تهرانه پاشو برو اونجا پیش دکترای معروف و با تجربه!

من که دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم از بس اشتباه میکنن! دکتر پسر من متخصص نوزادان و رییس بیمارستان تا حالا 2 بار اشتباه کرده!

هر 2 بار هم همین جا فهمیدم پسرم چشه!!!!!! بازم به خانومای نی نی سایت!

اول خدا........بعدم تا مطمئن نشدی الکی به بچه دارو نده! اونم داروی مغز و اعصاب!1
ام ار ای تمام ساختمان عصب ها رو نشون میده و شکل گیریشو و هر کجا که عصبی به اشتباه کار کنه رو نشون میده معمولا رنگی اگر لازم باشه دکتر ام ار ای رنگی مینویسه . که بهتر هم هست و اگر خواست مخالفت نکنو هیچ خطری نداره.
نرگس کلا اگر تشنج بود اصلا نترس در این سن اگر تکرار نشه دیگه تب بالا بهش خیلی کمک میکنه که حالش خوب باشه و اگر بود که دکتر بهش ارامبخش هایی میده که باید زیر نظر دکتر بخوره و خودت سر از خود زیاد و کمش یا قطعش هرگز نکنی چون روند کار را در بدنش بهم میزنه و هیچوقت نترس همیشه این بچه هایی که تشنج میکنن مثلا بعضی داروها رو تا اخر عمرشون نباید مصرف کنن مثل اسپرین البته اگر بود دکتر بهت میگه و نگران نباش و همیشه باید نذاری که تبش بره بالا یعنی تکرار نشه چون به بافت اعصاب مغزش خدایی نکرده فشار میاد و انشالله که نباشه واگر هم بود درمان داره و کنترل . سلامت باشید بای.