2777
2789
عنوان

بچه های شیراز بیان یه لحظه....

160 بازدید | 15 پست

شیرازی هست؟

یا کسی که راجب اب و هوای شیراز اطلاعات داشته باشه...

هوای آبان ماه و دی ماه شیراز چطوره؟

به حدی سرد هست که پالتو بپوشیم؟

یا لباس های پاییزه باید بپوشیم؟

یا مانتو؟

میشه راهنمایی کنین؟ 😅

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اوکیه هوا تو ابان پاییزه

اما دی خب دیه سرده پالتو نیاز 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
 یه کم سرده اگه مثه هرسال باشه. یه سویشرت حله

یعنی دی هم سرد نمیشه؟

پالتو لازم نیست؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.

دانشجویی؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
یک عد شیرازی ام     اواخر آبان ماه اکثرا سرد میشه دیگه آره پالتو نیاز داره اونم شبا فقط&n ...

مرسی از توضیحاتتون🌹