دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 عنوان غددلنفاوی گردن بچه 215 بازدید | 25 پست کیاتاحالاغددلنفاوی گردن بچه هاشون روحس کردن میشه بیاین 1401/06/27 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91610 یک چیز مسخره که بیخود میزنه بیرون بعضی وقتا هم بدخیم و قاتل جونه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 من مال دخترم همیشه بیرون زده، چندبار بردم دکتر چندتاهست عزیرم چ اندازه
دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 من از هجده ماهگی حس کردم چندتایی داره گردنش چنداتاداره
دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 من جدیدا ازخودمو حس میکنم ازبچه هامو دقت نکردم چ اندازه ای داری
مجیک۲۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 8205 چندتاهست عزیرم چ اندازه یه دونه ،اندازه نخود، اولین بار خیلی ترسیدم بردم دکتر گفت احتمالا عفونت گوش داره آنتی بیوتیک داد ولی تغییر نکرد ،دفعه بعد بردم معاینه کرد گفت جای نگرانی نیست ،الان ۴ سال میگذره همون اندازه و همونجاست، مریض میشه بزرگتر میشه
دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 یه دونه ،اندازه نخود، اولین بار خیلی ترسیدم بردم دکتر گفت احتمالا عفونت گوش داره آنتی بیوتیک داد ولی ... یکی داره فقط
دنیامین مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 352 نه مگه باید سونوکنم؟ پس ازکجامیدونی اندازش دودریکه
عشقم،همسرم عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 3613 پس ازکجامیدونی اندازش دودریکه زیر دستم حسش میکنمتقریبی گفتم