2777
2789

من اون موقعه گفتن با بتادین خودت رو بشور تا چن روز همینکارو می کردم ولی بیشتر اذیت میشدم و اصلا تاثییری نداشت ب زور می نشستم و‌پا میشدم خشک شده بود دیگه قطعش کردم .شامپو بچه هر وقت اذیت میشدم استفاده می کردم خییلی تغییر کردم و‌خوب شدم کم کم .باید از همون اول  ب حرف خواهرم گوش میدادم گفت شامپو استفاده کن گفتم دکتر گفته بتادین .اگر همونو استفاده می کردم از اول زودتر هم خوب میشدم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

من خودم۱۷روزکشیدتابخیه هام خوب شدن ولی فقط به لطف پمادکالاندولا!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شامپو بچه بشور نرم میشه و بعد شستن سشوار خشک کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همون ۱۳ ۱۲ روزه  کش ش.شورتم بهش میخوره درد میگیره الان خیلی درد میکنه هم میسوزه هم درد میکنه ...

تو این مدت باید بهداشت رو خیلی رعایت کنی که بخیه هات عفونت نکنه 

دستشویی میری با آب گرم خودتو بشور  بعدش حتما سشوار استفاده کن

تو یک ماه اول اصلا سردی نخور 

گرمی بخور