2777
2789

میخوام ی ادلکن بخرم که بودش هم عالیی باشه هم قیمتش تا ۲۰۰ تومن بیشتر نشه چی بگیرم به نظرتون؟

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

شاید بوش خوب باشه ولی ماندگاریش بده با این قیمت

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین اپکلن دنیا 200 تومنههه؟ خدااا لالیک شرکتیشم بگیری باز بوش خوبه و ماندگاری داره

منظورم از لحاظ بوش بود😂

بهترین اپکلن دنیا 200 تومنههه؟ خدااا لالیک شرکتیشم بگیری باز بوش خوبه و ماندگاری داره

البته لالیک بوش تلخه بو چوب سوخته میده من دوس دارم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
ع یعنی نمیمونه 

با این قیمت نه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عزیزم اگر اینجور بود که اتکلن میلیونی الان وجود نداش 🙄 تا ۲۰۰ تومان چیز خوبی گیر نمی اد البته عطر های فیک هست که اونم ۳۰۰ به بالا ست بعدم بوش به پای اقلیت نمی رسه اما بدم نیست تو پاساژ ها ببینی هست 

عزیزم چرا عطر نمیگیری؟ ماندگاری عطر از ادکلن بیشتره ارزون تر هم پات درمیاد

جدی اخه من بیشتر ادکلنمو با اسپریم قاطی میکنم بوش خیلی خوب میشد و الان جفتشون تموم شده میگفتم ی چی بگیرم بوش خوب باشه د ماندگاریشم زیاد باشه

جدی اخه من بیشتر ادکلنمو با اسپریم قاطی میکنم بوش خیلی خوب میشد و الان جفتشون تموم شده میگفتم ی چی ب ...

اره گلم عطر و ظرفش رو بگیر (ظرفش پیس پیسی باشه) ماندگاریشم بهتر از فیکه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)