2777
2789

بچه ها من با هزار آرزو نمونه دولتی ریاضی قبول شدم...دهم معدلم ۱۹.۶۴ بود ولی یازدهم یهو افسرده شدم و همش خواب بودم...حالا تابستون نصف دوازدهم جمع شده و باید قبل مهر کل دروس رو جمع کنم که یادم نره...ولی خیلی حس بدی به هم کلاسی و مدرسه دارم...همه یه فاز رقابتی و خاله زنکی دارن و عاشق طرد کردن همدیگه ان...حس پوچی داره زندگی بین این بچه ها...دلم می خواد سال دوازدهم مدرسه نرم ولی می ترسم خودخوان بدتر بشم چون تجربه ی افسردگی از تو اتاق موندن و دپرس شدن هم دارم....بعد همه میگن بخون شریف و امیرکبیر بیاری ولی وقتی اون جا هم فاز رقابتی دارن، می ترسم کلا متعلق به این مسیر نباشم...مثلا میگم بزن معماری که صرفا بیوفتی دانشکده ی هنر و فاز رقابتی تحصیلی کاهش پیدا بکنه🗿💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی ب بقیه اهمیت بدی موفق نمیشی خودتو ببین فقط اونا اگه قبول نشی نمیان کمکت کنن

من همیشه خودم با خودم رقابت می کردم ولی می دونی مثلا یهو میان برگت رو از دستت میکشن ببینن یا اگر زنگ بدردنخوری بشینی تست بزنی مسخرت می کنن یا کتاب تستت رو چک می کنن و خیلی رفتارهاشون سمی هست

من پشت کنکورمو از دانشگاه انصراف دادم (اتاق عمل میخوندم)تنها انگیزه ای که باعث میشه کم نیارم نامزدمه ...

هعی می دونی می ترسم این فلاکت دوباره تکرار بشه:!

دوستم دانشگاه امیرکبیر هست و اونم داره روانی می شه از جو

کجاست اون دوستی ها و جو سالم متوسطه اول:(

برای همین با خودم گفتم تا ته زندگی همینه انگار، فقط سعی کن یاپ بگیری چطور کنار بیای 

کلا دبیرستان همینه 

همه کسایی ک تا دو روز پیش ادعای دوستی میکردن میشن گرگ در لباس بره و ادعا میکنن ن مشاور دارن ن کلاس میرن ن اصلا درس میخونن ولی همشون دروغ میگن

کلا نباید کاری ب هیچ کس داشته باشی

قبول کن ک دیگ تنهایی و دوست واقعی برات نمونده

فقط تلاش کن ک بعدا حسرت نخوری وگرنه بعد کنکور همه قبول شدنو تو موندی

اون موقع دیگ برا حسرت خوردن دیره

از فضای مجازی هم دوری کن

راضی نبودم می خوام ترمیم بزنم(:

ببخشید چجوری میخوای ترمیم کنی 

درسای دوازدهم همینجوری سخت هست 

تازه کنکورم هس

شاید بعضی روزا مجبور دوتا امتحان بدی

تازه ۶ تاش مجبوری بهم بدی