call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 عنوان کسی هست دور و بر هفته ۹ ام بارداری باشه؟ 176 بازدید | 25 پست حالم خیلی بده انگار اصلا معده م خالی نمیشه که بتونم یه لقمه بخورم... شما چیکار میکنین؟ چی بهترتون میکنه؟ 1401/06/27 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 لیمو ترش بو کن امتحان کردم اثری نداشته😓 دیگه کلافه شدم
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19685 منظورت تهوعه یا احساس سیری و پر بودن؟ اگ تهوعه دمتیرون بخور اگ احساس سیریه شربت معده مجازه. البته بازم نظر دکترتو بپرس تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11446 نفخ کردیمنم مث شما بودمچاره ش فقط یه لیوان اب جوش و یک قاشق عرق نعنا و نباتهنبات سفید باشه بهتره چون افزودنی ندارهغذاهای نفخ اور نخورمن تا الانم گاهی نفخ میکنم توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 منظورت تهوعه یا احساس سیری و پر بودن؟ اگ تهوعه دمتیرون بخور اگ احساس سیریه شربت معده مجازه. البته با ... هم تهوع هم احساس سیری، یه چیزی میذارم دهنم کلا ترش میکنم ، همین الان انگار اسید ریختن دهنم
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 نفخ کردی منم مث شما بودم چاره ش فقط یه لیوان اب جوش و یک قاشق عرق نعنا و نباته نبات سفید باشه بهت ... اسید معده رو هم میتونه کنترل کنه؟
پشمممممممممک عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2182 منم هفته ۱۹ ام وقتی چیزای شیربن میخورم معدم میسوزه ترش میکنه
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 منم هفته ۱۹ ام وقتی چیزای شیربن میخورم معدم میسوزه ترش میکنه فقط به امید اینکه روزا بگذره دارم زندگی میکنم، شبا زود میخوابم صبح دیر بیدار میشم که بگذره برام
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 من تهوع اصلا ندارم همیشه هم گرسنمه چقد عالی من دو ماهه حسرت موندم از یه غذا خوشم بیاد بگم اونو درست کنن، اصلا هیچی دوست ندارم هیچی
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11446 اسید معده رو هم میتونه کنترل کنه؟ تا حدودی ارهالبته چون معده ت خالیه اسیدش زیادهولی این که میگی حس پُری داری داری و انگار خالی نمیشه ، نفخه که تو بارداری اوایلش زیاده توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
پشمممممممممک عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2182 فقط به امید اینکه روزا بگذره دارم زندگی میکنم، شبا زود میخوابم صبح دیر بیدار میشم که بگذره برام عزیزدلم استراحت مطلقی ؟ اگر نه سعی کن روزی یه ساعت پیاده روی کنی من خیلی تنبل شدم ولی پیاده روی میرم خیلی احساس سبکی میکنم
پشمممممممممک عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2182 چقد عالی من دو ماهه حسرت موندم از یه غذا خوشم بیاد بگم اونو درست کنن، اصلا هیچی دوست ندارم هیچی نینیت چیه گلم
call_me_ariel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 577 عزیزدلم استراحت مطلقی ؟ اگر نه سعی کن روزی یه ساعت پیاده روی کنی من خیلی تنبل شدم ولی پیاده روی میرم ... نه عزیزم ولی آخه اصلا انرژی ندارم که از جام پاشم احساس سبکی سر ،سرگیجه دارم