2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شرمنده مزاحم شدم،اون تاپیک قفل بود برای همین اینجا پیام میگذارم.

یه چیزیو باید براتون مینوشتم.۱-حضرت محمد و امیرالمومنین تا وقتی همسرانشون(حضرت خدیجه وحضرت زهرا)زنده بودن زن دیگری نگرفتن،روایت داریم مکروهه اگر کسی زن صالحه داشته باشه و زن دیگری بگیره.

۲-درسته در قرآن گفته شده چهارتا زن میتونه آقا بگیره ولی شرط داره،شرطش اینه عدالت رو بین همه یکسان رعایت کنه،شهیدمطهری میفرمایند همانطور که وقتی کسی بخواد روزه بگیره اگر فقط ترس اینو داشته باشه که روزه به بدنش ضرر وارد کنه و مریض باشه اگر روزه بگیره باطله مردی هم که بخواد زن دوم سوم بگیره اگر فقط ترس اینو داشته باشه یعنی مطمئن نباشه بتونه عدالت رو رعایت کنه حرامه زن گرفتن،

حالا شما بفرمایید کسانی که میرن زن دوم میگیرن چقدر عدالت رعایت میکنن! 

بعدم اون زمان به خاطر جنگ های طولانی پیامبر اجازه میدادن مردان چون از زن هاشون دور بود صیغه کنن،که البته در زمان ما 

آیت الله ماندگاری میفرمودن صیغه از کفر بدتره،،به نظرم چون همش به خاطر هوا و هوسه و زندگیا رو از هم میپاشونه!

ببخشید مصدع اوقاتتون شدم.

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
سلام شرمنده مزاحم شدم،اون تاپیک قفل بود برای همین اینجا پیام میگذارم. یه چیزیو باید براتون مینوشتم. ...

چقدر عجیبه که شما اومدید اینجا منو پیدا کنید تا جوابمو بدید!!!! مطالبی که شما میگید رو ما باید از حفظ میکردیم، امتحان میدادیم تا دکتر بشیم. اما من همچنان حرفهام همونه. 

من نوعی ترجیح میدم شوهرم بره زن دوم بگیره (نه صیغه) تا اینکه هر دفعه مچشو با یه دختری بگیرم که داره به هزاران مرد همزمان سرویس جنسی میده. فسادی که یک دختر در دوستی با مردها ایجاد میکنه به مراتب هزاران هزار بار بدتر از اونه که زنها فقط در قالب ازدواج تن به تمکین جنسی بدن. ازدواج داره در جامعه از بین میره چون تمام دخترها بی ازدواج دارن تمکین میکنن. توقعات غیر معقول زیاد میشه و نظام خانواده از هم میپاشه.

تعداد موالید زن و‌مرد در کشور ما برابره،  در عمل در برابر هر زن یک مرد وجود داره. پس با یک محاسبه ریاضی میشه حدس زد کی میخواد بشه زن دوم مردها؟!؟ الان که جنگ نیست که تعداد مردها کمتر از زنها باشه.،   شاید فقط عده قلیلی  زن بی سرپرست و فقیر یا تنها هستند، که اگر ول باشند فقط باعث فساد میشن و تجارت جنسی میکنن. میشن واسطه خیانت هزاران مرد به زنهاشون چون همزمان با خیلیها هستند. 

اما اگر این یه عده کم ازدواج کنن با مردهایی که همسرانشون راضی هستند و مشکلاتی دارند، در عمل کدوم زنی بی شوهر میمونه که بشه وسیله خیانت شوهرهای ما به زنهاشون؟؟؟؟ 

این متد در اسلام برای خوش امدن دل و منو شما نیست. چه بسا خیلی از قانونها در دین که به مذاق ما خوش نمیاد. این چیدن یک معادله ریاضی مبتنی بر عرضه و تقاضا در بازار جنسی است، که از فساد جلوگیری خواهد کرد. باعث خواهد شد هیچ زنی از ترس تنهایی و بی پولی تن به خود فروشی نده.

در عمل هم تعداد خانوارهای دو زنه خیلی کم خواهد بود، شاید از یک درصد هم کمتر چون در برابر هر زن یک مرد وجود داره. 

فقط بساط دخترانی که با مردهای زندار دوستی میکنند و سرویس جنسی متعدد میدن برچیده خواهدشد. 

اما همچنان اکثر جامعه نمیپذیرند. 

چقدر عجیبه که شما اومدید اینجا منو پیدا کنید تا جوابمو بدید!!!! مطالبی که شما میگید رو ما باید از حف ...

من فقط اومدم بگم تفکراتتون رو به اسم قرآن ننویسید که یه عده که نمیتونن بپذیرند از اسلام زده بشند،،بعدم نمیتونستم علم شما از آیت الله مطهری بالاتره،،بازم معذرت که مزاحمتون شدم

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
من فقط اومدم بگم تفکراتتون رو به اسم قرآن ننویسید که یه عده که نمیتونن بپذیرند از اسلام زده بشند،،بع ...

لابد شما هم که رفرنس از اقای مطهری میارید خودتون کتابهاشو نوشتید!!! چه ربطی داره!؟! 😄 

بالاخره هر کس نظری داره و از قران نتیجه ای گرفته. شما هم نتیجه ای که از قران گرفتید متفاوته. نظرتون محترم. منم مثل شما نگرانم بد جور…  اما به روش خودم. نگرانیتونو درک میکنم. موفق باشید🌸☺️ 

لابد شما هم که رفرنس از اقای مطهری میارید خودتون کتابهاشو نوشتید!!! چه ربطی داره!؟! 😄  بالاخر ...

آیه ۳ سوره نساء رو بخونید،دلم میخواست واقعا بدونم خانوم هستید یا آقا

ولی مشخصه سطح سوادتون بالاست ولی مواظب باشید نظراتتون برعکس علما نباشه

ولی اگر خانومی و واقعا برات مهم نیست شوهرتون بدون اینکه که شما مشکلی داشته باشید زن دوم بگیره خیلی روحیه ی عالی دارید و حرفتون رو هم قبول دارم بعضی خانم ها شوهراشون رو میپرستن ولی حسادت تو ذات زنه از نظر من

آیه ۳ سوره نساء رو بخونید،دلم میخواست واقعا بدونم خانوم هستید یا آقا ولی مشخصه سطح سوادتون بالاست و ...

باور کنید منم مثل شما روح و وجدان و ایمان دارم. اینجام هر کس نظر شخصیشو میگه و ممکنه متفاوت باشه با بقیه.  الله از درون ما خبر داره. براتون ارزوی موفقیت میکنم. 🌸☺️