2777
2789

خیلی دوس دارم بدونم در دهه های مختلف روش آشنایی و ازدواج چجوری بوده؟ بیایید بگید 

خب خودم بگم 

مامان و بابام هر دو دهه شصتی ان و در دهه هشتاد آشنایی و ازدواج رخ داده

بابام میشده پسرِ دوست خاله ی مامانم و یه روز میان خونه مامانم اینا و بابام موقع اومدن دنبال مامانش ، همسر آیندشو میبینه و عاشق میشه

چند بار میاد خواستگاری ولی به دلیل جمعیت زیاد خانوادش(۸ تا دختر و ۳ تا پسر بودن) و داشتن دختر مجرد در اقوام مخالفت زیاد بوده و اصلا راضی با ازدواج یه دختر غریب نبودن ولی وقتی بابام دوماه میزاره و میره بالاخره قبول میکنن و شب خواستگاری اصلی یعنی 5,5,1385 ازدواج میکنن

- آخر بِدمد صُبحِ اُمـید از شبِ من ... »

یه مرغ که مال مامان بزرگم بوده گم شده داشتن دنبالش می گشتم بابام از فرصت استفاده کرده از مامانم خواستگاری کرده

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
یه مرغ که مال مامان بزرگم بوده گم شده داشتن دنبالش می گشتم بابام از فرصت استفاده کرده از مامانم خواس ...

واقعا؟ عجیب و باحال بود ، دهه چند؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ عجیب و باحال بود ، دهه چند؟

دهه شصت😂 دختر خاله پسر خاله بودن مامان بابام 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

عمم میاد محل کار مامانم و از مامانم خوشش میاد بعد به بابام میگه و مامان بابامو رو در رو میکنه

چقدم خجالت کشیدن همو دیدن😁😂

بعدش برا خواستگاری مادربزرگم زنگ میزنه و هماهنگ میکنن

بعد همون شب مامانم یه خواستگار براش میاد😂😂اونا یهویی میان

ولی در نهایت با بابای خودم ازدواج میکنه🌝

حالا هم عمم هم بابام فوت کردن🥲اونم با فاصله دوروز💔

دخترخاله و پسرخاله بودن از جوونی هم دیگه را میخواستن ولی زندگیشون الکی الکی سر لجبازی ۶سال پیش به طل ...

عشقای دختر خاله و پسر خاله ای بنظرم خیلی باحاله و دوتا خواهر صاحب یه نوه شن و ..

ولی واسه طلاقشونم ناراحت شدم .. سلامتی و آرامش مهمون همیشگی زندگیت عزیزم

عمم میاد محل کار مامانم و از مامانم خوشش میاد بعد به بابام میگه و مامان بابامو رو در رو میکنه چقدم ...

این عمه خانوم ها و خاله خانوم هارو خیلی دوس دارم هرچند روشن فکر و هرچند دخالت گر من که بابام عمشون نمیخواسته ازدواج کنن ولی کردن دیگه

عشقای دختر خاله و پسر خاله ای بنظرم خیلی باحاله و دوتا خواهر صاحب یه نوه شن و .. ولی واسه طلاقشونم ...

اره کلا من و برادر و خواهرم برای عمه هام خیلی بیشتر از بقیه نوه ها عزیزیم و پدربزرگ و مادربزرگ هامونم بیشتر دوستمون داشتن😆 ولی حیف که کلا جمعشون پاشید و طلاق گرفتن .ممنون مهربون 🌹