2777
2789
عنوان

اگر این نامردی نیست پس چیه؟؟؟؟

301 بازدید | 16 پست

یکی هیکلش بدون هیچ ورزشی رو فرمه ،یکی دیگه هرجقدر ورزش کنه هیچ رو فرم نیاد 

یکی از کوچیکی پولداره تو ناز و نعمته بدون تلاش پول میاد حسابش .یکی دیگه هرچی تلاش میکنه تا پیری رنگ رفاهو نمیبینه 

یکی هرچی کارخوبی  کنه کسی بهش محل نمیزاره،یکی با اخلاق گندش همه میخوان صاحبش بشن و تمام بهانه هاشو به جون میخرن

انقدر مثال اینطور هست بزنم .....

نگید مهم اینه سلامتی ...یکی از کوچیکی هر چرت و پرتی بخوره هیچیش نمیشه ی.ی دیگه با خوردن سالمترینها هی مریضه

اخه چرا دلیلشو فهمیدید به منم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اولی رو مخالفم مخصوصا اونیکه لاغره و بدون ورزش لاغره . اتفاقا اکثرشون بدنشون فقط لاغره درصورتیکع فرم ندارن 

چ بسا برعکسشو دیدم ک اضاف وزن داره ولی اندامش فرم قشنگی داره

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

هر کی این مورد هارو داشته باشه لزوما خوشبخت نیست 

من خونواده پولدار دارم ، سلامت هم هستم 

هیکلمم ب قول شما رو فرمه

مورد احترام و محبت اکثریت هم هستم

ولی کو خوشبختی و حال خوب؟

من پیِ گمشده ام آمده ام .  زنجان ۱۴۰۲ 

اره....

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

میدونم جامعه به سمتی رفته که خیلیا فقط این دنیا رو میبینن و اعتقاد قلبی به آخرت ندارن، 

ولی عدالت فقط ختم به این دنیا نمیشه.

اون دنیا از هر کسی به اندازه داشته هاش سوال میشه. اونوقت به خاطر خیلی چیزایی که نداشتیم خدا رو شکر میکنیم. 

چون اون دنیا همه چیز با غلظت خیلی خیلی بیشتری وجود داره. چه خوشی و لذت، چه درد و رنج.