2777
2789

گفت که نمیخاست بامن باشه و....

اون چیزایی که لازم بود بگه رو گفت،ولی ی دلهره ایافتاده توی وجودم که اگه نامزدم باور نکنه چی؟😭💔

میگم نکنه فکر کنه اینم من فرستادم🥺💔

عاشقشم:)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کسی که عاشقت باشه باورت داره اصلا تحت تاثیر حرف کسیم قرار نمیگیره حتی اگه با چشای خودش ببینه پس اگه قبول کرد شخص درستیو دوست داشتی اگه هم نکرد متاسفانه انتخاب اشتباه بوده

ببین کسی که عاشقت باشه باورت داره اصلا تحت تاثیر حرف کسیم قرار نمیگیره حتی اگه با چشای خودش ببینه پس ...

ما قبلا ی مشکلاته خانوادگی برامون پیش اومد که متاسفانه هردومون یکم از هم بخاطره ی مسائلی زده شدیم الانم زود باور شدیم دوتامون🥺💔ی وقتایی نمیفهمیم چ کاری درسته چون قبلا ی کاره درست کرده بودیم که مشکل خانوادگی ایجاد کرد💔

عزیزم اگه به صلاحته بهش برسی 

گاهی احساس میکنم خوشبخت ترین زن روی زمینم  وروزهایی احساس میکنم شاید بدبخت ترازمن نباشد گاهی حضور خدا را آنچنان پر رنگ میبینم وگاهی فک میکنم که اصلا آیا خدایی هست گاهی معجزه میبینم وگاهی با خودم می‌گویم خود همین که زیر باراین همه درد زنده‌ایم معجزه ست  گاهی باخودم می‌گویم کاش خدا زودتر ظهر کند بعد از خودم میپرسم اگر ظهور کند کدام دین ومذهب وکدام ملت را تایید می‌کند ولی میدانم این راخوب میدانم انسانیت همیشه تایید می‌شود 
چرا نفهمیدم چی گفتی؟نامزدت به دوستت گفت که نمیخواسته با تو باشه؟؟اگه نمیخواسته چرا باهات نامزد شده

نه عزیزم دوستم گفته چون نامزدم پول نداره دوست نداره بامن باشه(یعنی دوستم دوس نداره من با نامزدم تو رابطه باشم)چون کیس های بهتریم دوسم دارن ولی من عاشقه عشقمم🥲دوستم میگه فقط ادمه پولدار😭و. بتونه های دیگه که من به رابطتون حسودیم شدو... 

ببین کسی که عاشقت باشه باورت داره اصلا تحت تاثیر حرف کسیم قرار نمیگیره حتی اگه با چشای خودش ببینه پس ...

عزیزم میتونم خصوصی دربارع ی موضوع ک فکرمو مشغول کرده ازتون راهنمایی بگیرم البتع اگ مشکلی نیس

عزیزم میتونم خصوصی دربارع ی موضوع ک فکرمو مشغول کرده ازتون راهنمایی بگیرم البتع اگ مشکلی نیس

عزیزم من خودم ادم پر اشتباهیم فکر نمیکنم شخص مناسبی برای راهنمایی باشم

نه عزیزم دوستم گفته چون نامزدم پول نداره دوست نداره بامن باشه(یعنی دوستم دوس نداره من با نامزدم تو ر ...

تاپیک هاتو خوندم هیچی توش پیدا نکردم دوستت بهت حسودی کنه ایشون والا جواب تلفنت هم نمیداد یه به زور جواب میداد همشم که دعوا دارید پولم نداره سنشم کمه تک فرزند و وابسته مادر بهتر نیست وقتت و حروم نکن؟وابستگی خوب نیست