2777
2789
عنوان

فکرکنم بچم خروسک گرفته

576 بازدید | 20 پست

2روزه سرماخوردگی گرفته 

فقط ابریزش چشم و بینی داشت

دیشب سرفه میکرد

الان از خواب بیدارشدسینه اش صدای خیلی ناجوری میده

گریه میکنه غیرصدای خودش یه صدای دیگم از گلوش میاد

چیکارکنم

ألم یعلم بأن الله یری

کروناس توبچه ها اینجوری فرداببردکتر

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خروسک یا نه ولی من تا ۶/۷سالگی خروسک میگرفتم وقتی مریض میشدم شب یهو از خواب پامیشدم با حالت خفگی و صدای گرفته بعد یا برام بخور درست میکردن یا میبردن حموم اب داغو باز میکردن تا هوا بخار کنه بعضی وقتام شدید بود همون موقع شب میبردن دکتر و امپول میزدن

نمیدونم خروسک یا نه ولی من تا ۶/۷سالگی خروسک میگرفتم وقتی مریض میشدم شب یهو از خواب پامیشدم با حالت ...

اره دقیقااااا 

حالت خفگی داره استرس گرفتم

درحین راه بردن تاپیک زدم ببینم چه راهکاری میدین

ألم یعلم بأن الله یری
تو پزشکی یه اصطلاحی هست به نام استریدور این بچه استریدور داره خروسک نیست احتمالا گلودردی استرپتوکوکی ...

چه فرقی با خروسک داره

داروش چیه؟؟ 

ألم یعلم بأن الله یری