2777
2789
عنوان

لعنت به بی آبی از الان شروع شد قطع کردن اب

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 59 پست
نمیدونم علتش چیه سالهای قبل فیلم منتشر میشد اونور مرز ایران همش برف بود اینور مرض خشک بود حتی صحراها ...

اره عربستان سیل میومد وسط شن زارها یادمه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم داریم یه عذاب دسته جمعی میشیم . برای شکستن دل افراد صالح و با خدا و قدرشون رو ندونستن و رای دادن به افراد نالایق و فاسد و روی کار آمدن اون ها ....

اگه یادتون باشه آخرین بارون و سیل و برف و کولاکی که اومد مخصوصا در مناطقی مثل مشهد و تبریز و... زمان شهادت رئیسی خدابیامرز و همراه هاشون بود .

نماز فایده نداره محیط زیست رو داغون کردن لایه های زمین رو خراب کردن سد الکی ساختن پول مفت رو خوردن. ...

دقیقا ساخت سد های  بی رویه، سبب شده قنات ها و سفره های آب زیر زمینی خشک شه، الکی آب بخار شه،  زدن چاه های عمیق برای کشاوزی های غیر اصولی... به نماز باران تنها نیست، زیر ساخت ها مشکل داره. بیشترین هدر رفت آب در کشاورزی هست نه بخش خانگی. 

دقیقا ساخت سد های بی رویه، سبب شده قنات ها و سفره های آب زیر زمینی خشک شه، الکی آب بخار شه، زدن چا ...

بعد جای اینکه جلوی اینا رو بگیرن آب رو روی مردم میبندن درصورتی که تاثیرش من خوندم چیزی حدود ۵ درصده اگه اشتباه نکنم

بعد جای اینکه جلوی اینا رو بگیرن آب رو روی مردم میبندن درصورتی که تاثیرش من خوندم چیزی حدود ۵ درصده ...

اره هدر رفت اب در بخش خانگی خیلی کمه مردم اصولا رعایت می کنن.... مشکل جای دیگه است. وقتی تو ازمون استخدامی ها ریش و جای مهر میشه مبنا و جای تخصص میگیره، اخرش اینه. الان هم چپ وراست میگن یچه بیارین طفلک بچه هایی که تو بی آبی باید زندگی کنن... الان آب تهران آلوده هست نمیگن و گرنه نبايد خوردش. 

احساس می کنم عمداً و با یه روشی آسمونو خشک کردن

نه دیگه در این حد پیشرفت نکردیم،روی زمین آبی نیست ،برای چرخه آب متاسفانه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نه دیگه در این حد پیشرفت نکردیم،روی زمین آبی نیست ،برای چرخه آب متاسفانه

به نظر من همه چی تو دنیا ممکنه.

آب از چرخه ی آب خارج نمیشه هیچ وقت ،

پس کجان؟

من لرستان.همیشه پا به پای شمال بارون بوده.

عجیب نیست که الان حتی یه قطره بارون هم نباره؟

به نظر من همه چی تو دنیا ممکنه.آب از چرخه ی آب خارج نمیشه هیچ وقت ،پس کجان؟من لرستان.همیشه پا به پای ...

خب آبی سطح زمین نیست،همه آب های زیر زمین رو کشیدن هندونه و برنج کشت کردن،هندونه ها رو صادرات کردن خارجی ها کیف کردن،برنجم اینقدر ایرانی گرونه فقط بالا شهریا میتونن بخورن فقط بدبختیش مونده برای ما

خب آبی سطح زمین نیست،همه آب های زیر زمین رو کشیدن هندونه و برنج کشت کردن،هندونه ها رو صادرات کردن خا ...

ببین

لرستان پر از آبشار و جویباره

امسال اردیبهشت ماه هممممممممممممممممه خشک بودن

تو عمرم اولین بار بود می دیدم همچین چیزی رو

بازم عجیب نیست ؟

ببینلرستان پر از آبشار و جویبارهامسال اردیبهشت ماه هممممممممممممممممه خشک بودنتو عمرم اولین بار بود ...

فعلا که کل کار جهان عجیبه از شرق تا غرب خدا بدادمون برسه انشالله