2777
2789

واقعا خسته شدم هرچقدر تلاش میکنم که شرایط رو واسش مهیا کنم که باب میلش باشم اون بیشتر دور میشه و جدای از اون که منم انسانم منم خسته شدم اونم واسم جذاب نیست

رابطه جنسی شاید در ماه یکبارش خوبه و بقیش به زور ارضا میشیم هم من این حس رو دارم هم اون

.یه بچه یکساله دارم

لولای عروسیمون اون بکن خیانت کرد و هنوز هم پایش جور بشه دنبالش هست اما من خسته شدم

منم دلم میخواد دیگه از تلاش دست بردارم

دلم میخواد یکبار مثل خودش باشم😭بازهم نمیتونم چون تابه حالا پاکدامن بودم و مهمتر دخترم هست

می‌دونم با حرف درست نمیشه اما راه دیگه بذهنم نمیاد .می‌دونم که زندگیش رو دوست داره و همیشه حرف از بچه دومم پیرنه اما من نمیخواهم 

چون بچه اولم خودم اکثر سختیاش رو کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده همین شب بخیر 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

آدما مثه سایه ن هرچی نزدیکشون بشی ازت دورتر میشن

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
انگار عشقمون مرده دلم بعضی شبا رابطه میخواد اما انقد باهم راحت نیستیم که حتی بهش بگم😭

من دوماه رابطه اصلا ندارم حسمم اینکه بهم خیانت میکنه بااینکه هر جا میرم بهم میگن چقدر زیبایی

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

کار خودت به نحو احسن انجام بده تا پیش خدات رو سفید باشی اونم بزار هرکار میخواد  بکنه فوقش چندسال مهمون همدیگه اید بعد هر کدوم باید جوابگو وظایفی که برعهدش بوده باشه پس خودتو اذیت نکن فقط وظیفه همسرس و مادریتو انجام بده از کامل بودن خودت لذت ببر

ایشون شخصیت تنوع طلب داره

و متاسفانه مشکل بخاطر شما نیست 

ایشون باید درمان بشن و متعادل بشن

شما پای درخت سرو بهترین کود و الماس و طلاهم بریزید،ثمره نمیده

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

اصلا به فکر بچه دوم نباش

حتما میخواد تو رو سرگرم بچه کنه

حرف زدن از بچه دوم و سوم نشون دهنده علاقه به زندگی و مرد خوب نیست

خیانت ترسناک ترین قسمتش بیماری های مقاربتی و ایدز هست

تا الان راه اومدی

بنظرم یه مدت طرفش نرو یا

باهاش تند برخورد کن

چقد تو دنبالش باشی

عواقب کارشو بگو 

من از اسفند تا الان فقط ۴ بار رابطه داشتم دیگه بهش گفتم نمی خوام بیایی طرفم هر چند ماه یبار منو هوایی میکنی دیگه میری تا یه مدت طرفم نمیایی ولی امروز حالللم خیلی بد بود خیلی بهم فشار اومد مجبور شدم خود ار ض ا یی کنم الان مینویسم با اشک مینویسم باز برو شکر کن رابطه رو دارین