2777
2789
عنوان

حس خیانت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 60 پست
اینهمه سال همینکارو کرده بودم.. الان‌ولی خییییلی سخت شده.. هی باهمسرم مقایسه اش میکنم

مقایسه با همسرت فایده نداره چون ازدواج و قبل ازدواج خیلی فرق می کنن ادما شاید با همونم زندگی کنی بازم مثل همین الان باشه زندگیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه سال همینکارو کرده بودم.. الان‌ولی خییییلی سخت شده.. هی باهمسرم مقایسه اش میکنم

حس خیانت نه واقعا داری خیانت میکنی الکی همسرت رو با ظاهر کسی مقایسه نکن

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
اره شاغلم راستش اینو هنوز خودمم نمیدونم...ولی همه میگن همسرت خیلی دوستت داره

پس تو نمی‌پسندی

اینو بهش مستقیم بگو

تا خودشو تغییر بده

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
نه ولی کارمون ایجاب میکنه هر دو سه ماه همو ببینیم 

اگه مجبورید که هیچی بنظرم چیزی بروز نده و زندگی خودت رو بچسب می گی هنوز هم امید داری به زندگی الانت

خیلی چیزهای رو میشه پیش بینی کرد

بسپار به زمان و با سیاست برخورد کن

مثلا ممکنه اونم دوست داشته باشه ولی الان کسی تو زندگیش باشه فقط تو چون زنی احساسی تر هستی بیشتر درگیر شده باشی

ممکنه کسی هم تو زندگی نباشه دوست داشته باشه ولی چون ازدواج کردی فقط پشیمون باشه چرا تو رو ازدست داده و در صورت جدایی سمتت نیاد و خیلی اما و اگر های دیگه

که فک کردن بهش فقط عذابت میده

ما زنا لین طوری هستیم به یه چیز کلی فکر می کنیم

ولی باور کن اون دوستت شاید یه ساعت ذهنش درگیر شده باشه و دیگه به روند عادی برگشته اگه میگی نه اونم بهم فکر می کنه مردا زیاد صبر نمی کنن اگه یه کوچولو بیشتر از یه ساعت ذهنش رو درگیر کرده باشی بهت پیام میده زنگ میزنه

نه بابا..ما الان توو مرخله فرار از همیم

ببین خدایی نمیخوام اذیت بشی از حرفم اما این ماجرا خیلی پاخوری داره تو به خاطر خدا ازین فکر رد شو خودش بهت کمک میکنه ارتباطتو قطع کن خطتم به یه بهانه ای عوض کن از همه برنامه هاتم‌خارج شو با شماره جدید برو میدونم سخته ولی راهش همینه

چون احمق بودم... زود قضاوتش کردم و کات کردم

ای خدا

عشق قدیمی

قلب ادم به تپش در میاد

منم عاشق شدم

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
اگه مجبورید که هیچی بنظرم چیزی بروز نده و زندگی خودت رو بچسب می گی هنوز هم امید داری به زندگی الانت ...

مرسی که اینقد وقت گذاشتی دوستم

خیلی جاهاباحرفت موافقم..همینطوره.. اتفاقا اونم گفت باید بتونیم مرز تخیل و واقعیتو از هم تشخیص بدیم و اولین قدم اینه که ذهنمونو درگیر هم نکنیم که در واقعیت اثرشو نذاره... ولی عمل بهش سخته خیلی

چه حرفی قشنگی زدی... 

اخه اینو خودم حس کردم تو خیلی از ادما هم حس کردم مگه ازدواج نکنی فقط یه دوره ای با کسی باشی عشقش که تمام شد یکی دیگه والا🤣

جالبه قبل ازدواج فکر می کردم اگه با عشق ازدواج کنی هرگز خیانت حدعقل نمی بینی ولی بسی اشتباه هست من چیزی تو گوشی همسرم بعد ازدواج دیدم که گفتم کاش بی عشق ازدواج می کردم ولی طرف پولدار می بود فقط حدعقل از یه چیزی فيض می بردیم که