2777
2789
عنوان

ضرب دیدگی لطفا کمک کنید

326 بازدید | 6 پست

دوستان دو روز پیش از فریزر چیزی برداشتم از دستم یهو افتاد روی پام درد فوق العاده شدید گرفت بلافاصله یخ گذاشتم اما دردش کلا از بین رفته انگشت ورم کرده تغییر رنگ داده ناخن هم کمی سیاه شده به لمس هم حساسه

جرب کردم بستم فرقی نکرده کسی مثل بنده بوده لازمه برم ارتوپد عکس بندازم فردا؟ 

نمیخوام بترسونمت 

من این اتفاق واسه دستم افتاد گفتم بی خیال ورم کرده خوب میشه بعد چند روز دیدم دردش بیشتر و بیشتر میشه رفتم دکتر گفت مو برداشته استخونم

حتما برو دکتر مطمئن شو 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نمی ترسم

امدم مشورت بگیرم ببینم مثل من بوده یا نه قبلا هم پیش امده جای بخوره طبیعی اما این درد لحضه اولش خیلی وحشتناک بود الان مثل اون روز نیست اما این تغییر رنگ و ورم روز جمعه دیگه مشخص شد

نه عزیزم نمی ترسم امدم مشورت بگیرم ببینم مثل من بوده یا نه قبلا هم پیش امده جای بخوره طبیعی اما این ...

برو دکتر حتما

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...