2777
2789

تا بحال شده باهاشون ارتباط بگیرید یا حتی اذیتتون کنن 😈

یکم تعریف کنید فیض ببریم 😁

💫پایان شب سیه سفید است💫

بسم الله 

ساعت که از ۱۲ گذشته 

منم که تنها تو هال نشستم 

پرده ی خونمونم که افتاده و از پنجره تا چشم کار میکنه سیاهیه

الان خوراک این جو فقط و فقط جنه    👹😈🎃👻

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله  ساعت که از ۱۲ گذشته  منم که تنها تو هال نشستم  پرده ی خونمونم که افتاده ...

😂😂😂وای تنهاییی چه بد پس حتما توی تاپیک باش یکم در مورد جن بحرفیم بیشتر بترسی😂

💫پایان شب سیه سفید است💫

اه یبار‌صبح‌بود خواب بودم دیدم‌ پدرم‌صدام‌میزنه چرا اینجا خوابی؟‌پاشو برو‌تو اتاقت .محل نزاشتم‌چشام بستم دوباره صدام زد مگه باتو‌نیستم میگم برو تو‌اتاقت .‌منگ بودم یهو بعد ی نیم بیدارشدمدیدم اصن بابام‌اون وقت روز سرکاره😐. کامل کامل شکل‌پدرم ظاهرشد

اره بخدااااا😭

یه شب خواب و بیدار بودم مطمئنم هنوز چشمم گرم نشده بود پاهام از پتو بیرون بود محکم با نوک انگشتاش زد کف پام اول فک کردم یکی از بچه هام خواب دیده پاشده داره میزنه کف پام سریع همون لحظه پاشدم دیدم هیچکی پیشم نیس انقدر بسم الله بسم الله گفتم پامو کردم زیر پتو تا خوابم برد دوباره یه ماه پیشم همین اتفاق تکرار شد با نوک انگشتاش محکممممم چند تا ضربه زد به کف پام ایندفعه سریع دویدم تو بغل شوهرم تا خوابم برد

اه یبار‌صبح‌بود خواب بودم دیدم‌ پدرم‌صدام‌میزنه چرا اینجا خوابی؟‌پاشو برو‌تو اتاقت .محل نزاشتم‌چشام ...

اوه اوه من یک بار همچین زدن تو گوشم نصف شب 

💫پایان شب سیه سفید است💫
اره بخدااااا😭 یه شب خواب و بیدار بودم مطمئنم هنوز چشمم گرم نشده بود پاهام از پتو بیرون بود محکم با ...

😂😂😂چه باحال من یک شب خواب بودم به شونه دیدم یکی کنارمه سیاهی بود دستمو گرفته بود محکم چند بار زد توی گوشم هرکار میکردم که جلوشو بگیرم نمیتونستم دستامو محکم گرفته بود لعنتی

💫پایان شب سیه سفید است💫