2777
2789
عنوان

قرآن خونا ومذهبیا بیاین سوال دارم

189 بازدید | 18 پست

برای سوره های سجده دار وقتی به اون قسمتش میرسین که سجده داره چی میگین؟ خود آیه رو میگین برا سجده یا ذکر دیگه ای؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم نگو  فقط اون ایه رو نخون   برو ایه بعدی   وقتی پاک شدی اون ایه رو سجده کن بخون

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
هیچکدوم نگو  فقط اون ایه رو نخون   برو ایه بعدی   وقتی پاک شدی اون ایه رو س ...

یعنی خود آیه رو میشه توی سجده گف؟

هیچی به هیچیم که نیست گل  نمیدونستی،خدا حواسش هست  الان که فهمیدی درستشو اجرا کن

من خود آیه رو تو سجده میگفتم

باشه عزیزم ممنون از جوابت

مستحبه که تو سجده اینو بگی:

«لٰا إِلٰهَ إِلَّا اللّٰهُ حَقّا حَقّا لَا إِلٰهَ الّا اللّٰهُ ایماناً وَ تَصْدِیقاً لَا إِلٰهَ إِلَّا اللّٰهُ عُبُودِیةً وَ رِقًّا سَجَدْتُ لَک یٰا رَبِّ تَعَبُّداً وَ رِقًّا لَا مُسْتَنْکفاً وَ لَا مُسْتَکبِراً بَلْ أَنَا عَبْدٌ ذَلِیلٌ ضَعِیفٌ خَائِفٌ مُسْتَجِیرٌ».[2]

مستحبه که تو سجده اینو بگی: «لٰا إِلٰهَ إِلَّا اللّٰهُ حَقّا حَقّا لَا إِلٰهَ الّا اللّٰهُ ا ...

طولانیه که نمیتونم حفظش کنم

طولانیه که نمیتونم حفظش کنم

واجب که نیست عزیزم، همین که به نیت سجده سرتو رو مهر میذاری کافیه، بعضا میگن همین ذکر سجده نمازو بگین کفایت میکنه

یه سرچ کن ببین مراجع چی میگن...

یعنی خود آیه رو میشه توی سجده گف؟

عادت ماهیانه باشی نه  

پاک شدی بعد

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

اهان من متوجه سوالت نشدم   فکر کردم موقعه عادت ماهیانه رو میگی

به سوره سجددار رسیدی سرتو بزار رو مهر بعد ایه رو لخون