2777
2789
عنوان

افسردگی...

324 بازدید | 44 پست

همه علائم افسردگیو دارم فقط خندم میگیره😐🙂💔

ولی هیچکس نمیدونه نمیفهمه چ حالی دارم

خیلی خستم از این وضع

از خودم عصبانیم گله دارم با خودم میجنگم 

حالم خوب نیس

واسم دعا کنین ممنون

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم

منم داشتم یا شاید بهتره بگم دارم ولی خیلی بهتر شده 

خونه نمون زیاد 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزمممم منم داشتم یا شاید بهتره بگم دارم ولی خیلی بهتر شده  خونه نمون زیاد

کلا خونم مگر فقط ب زور ببرنم خونه فامیل یا مهمون بیاد کسیو ببینم 

و گرنه میتونم ماه ها از خونه بیرون نرم

من به شدت افسرده ام ، جدیدا استرس و اضطراب شدید هم گرفتم ، به طوریکه احساس میکنم از درون تمام بدنم میلرزه و میترسم حتی نمیتونم دستامو از هم جدا کنم ، خدا کنه زودتر تمام بشه ، رفتم دکتر دارو خوردم بدتر شدم

خب بهشون بگو تا بدونن

درونگرام نمیتونم با کسی حرف بزنم هر چی هست میریزم تو خودم با خودم درد و دل میکنم حتی با مامانمم نمیتونم صحبت کنم درکم نمیکنه 

کلا خونم مگر فقط ب زور ببرنم خونه فامیل یا مهمون بیاد کسیو ببینم  و گرنه میتونم ماه ها از خونه ...

خب این اشتباهه باعث میشه بدتر شی می دونم برات سخته ولی خونه نمون

تو یوتیوب کلیپای استند آپ کمدی یا طنز ببین

ورزش کن حتما حتی شده ردی نیم ساعت برو پیاده روی 

لطفا لطفا لطفا منفعل نشین یه جا تا حالت بهتر شه

باشه دورت بگردم؟

دردتو کشیدم می دونم واقعا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

علاعمش چیه تورو خدا بمنم بگید ببینم منم افسردگی گرفتم

همش خونم با کسی حرف نمیزنم ب خودم نمیرسم جواب پیام دوستامو نمیدم باهاشون بیرون نمیرم البته ک دیگه دوستی هم ندارم شبا گریه میکنم تنها ک بشم فقط گریه میکنم با صدای بلند هیچ امیدی ب صبح بیدار شدن ندارم کار مفیدی انجام نمیدم تو مغزم با خودم حرف میزنم ب قدری ک سر درد میشم

درونگرام نمیتونم با کسی حرف بزنم هر چی هست میریزم تو خودم با خودم درد و دل میکنم حتی با مامانمم نمیت ...

یکی از عزیزانم ۱۸سالش بود

خیلی ساکت و مهربون بود

بعد درونگرا هم بود

یه روز سر یه بحث ساده خودکشی کرد و برا همیشه رفت 

بعدا فهمیدیم افسرده بود،ولی هیچی نگفته بود،الان برا همین ببینم هر کی افسرده شده میگم بابا بگین به اطرافیانتون