2777
2789
عنوان

دعا کنید برام بد شرایطی ام بد

197 بازدید | 20 پست

خواهش می کنم از خدا برام بخواین نجاتم بده از این وضعیت بگین خسته شده م دیگه تحمل ندارم تا اینجاشم لطف خدا بوده ک سرپام.😭

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو بد شرایطی گیر کردم 💔💔💔😢

همش میگم خدایا من و دخترم و با هم ببر خسته شدم خسته💔🥺

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

انشاالله خدا بهترینها را برات رقم بزنه

کمکت کنه به ارامش برسی

هر چی ارزو داری کامل و جامع براورده به خیر شود

منم‌تا چند روز قبل همین حال را داشتم حالا یه کم بهترم کامل درکت میکنم

محتاج دعایم🤲🙏🏻
منم تو بد شرایطی گیر کردم 💔💔💔😢 همش میگم خدایا من و دخترم و با هم ببر خسته شدم خسته💔🥺

درست میشه عزیزم خدا کنه شما و دخترت سالم و سلامت و خوشبخت کنار هم باشید و عروسیشو ببینی

دعات کردم ♥️ با دل شکستت منم دعا کنید این ماه خبر شادی بشنونم خیلی مهههمه مرسی

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

درست میشه عزیزم خدا کنه شما و دخترت سالم و سلامت و خوشبخت کنار هم باشید و عروسیشو ببینی

۱۰ ساله دارم میگم درست میشه مدارا میکنم 💔

فقط دعا میکنم هیچ کس شرایط من و تجربه نکنه هیچ کس

آیت الکرسی خوندم انشالا خدا ب دلت نظری کنه،امروز دعای مشلول خوندم چقد حس خوبی داره پیشنهاد میکنم بخونین با وضو

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️
انشاالله مشکلت حل شود و با ارامش کنار دخترت خوش بگذرونید

ممنون عزیزم 🙏💚

ب بن بست رسیدم فقط خدا نجاتم بده 

همه چی و سپردم ب خودش دلم قرصه💚

اگر غم داری 

فستجبنا له ونجیناه من الغم و کذالک للمومنین

اگر اضطراب داری  استغفرالله و امن یجیب والمضطر اذا دعا ویکشف سوء

اگر مری ضداری

و ننزل من القران ما هو شفاءو رحمت للمومنین و لا یزید الظالمین الا خسارا

محتاج دعایم🤲🙏🏻
۱۰ ساله دارم میگم درست میشه مدارا میکنم 💔 فقط دعا میکنم هیچ کس شرایط من و تجربه نکنه هیچ کس

به حق امام زمان درست بشه همه چیز. درست میشه. نی دونم من نه تو شرایط شمام نه درکتون می کنم نه می دونم اصلا مشکلتون چیه و ده سال هم برای یه مشکل کم نیست... اما درست میشه من که براتون دعا میکنم

۱۰ ساله دارم میگم درست میشه مدارا میکنم 💔 فقط دعا میکنم هیچ کس شرایط من و تجربه نکنه هیچ کس

منم شرایطم خیلی بده

خیانت

از هم پاشیدن زندگی با ۲ تا بچه

ازم شکایت شده

جکری بودم که میگفتم هر ان ممکنه سکته کنم

حالا بعد ۱ ماه یه کم ارام شدم

محتاج دعایم🤲🙏🏻