الله_کمکم_کن مدیر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1167 عنوان دعا کنید برام بد شرایطی ام بد | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 20 پست خواهش می کنم از خدا برام بخواین نجاتم بده از این وضعیت بگین خسته شده م دیگه تحمل ندارم تا اینجاشم لطف خدا بوده ک سرپام.😭 ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡ 1401/06/26 | 23:17 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12647 به حق امام زمان درست بشه همه چیز. درست میشه. نی دونم من نه تو شرایط شمام نه درکتون می کنم نه می دونم ... ممنون عزیزم 🥺💚واقعا ۱۰ سال زیااااده💔💔💔💔خدا خودش ب دلم نگاه کنه واقعا دیگه کشش ندارم دلم خونه😔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
کمالو عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 381 ممنون عزیزم 🙏💚 ب بن بست رسیدم فقط خدا نجاتم بده همه چی و سپردم ب خودش دلم قرصه💚 انشاالله خدا بهترین ها را برات رقم بزنه و همه ارزوهات را براورده به خیر کنهاین نیز بگذرد محتاج دعایم🤲🙏🏻
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12647 منم شرایطم خیلی بده خیانت از هم پاشیدن زندگی با ۲ تا بچه ازم شکایت شده جکری بودم که میگفتم هر ان ... وای عزیزم ببخشید ناراحتت کردم 🥺 ان شاء الله ب زودی شما هم حاجت روا بشید مشکلاتتون حل بشه این وسط بچهها💔😔الهی بمیرم آنقدر مشکل من بزرگه فقط خدا میتونه درسش کنه اصلا قابل گفتن نیس😢 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12647 انشاالله خدا بهترین ها را برات رقم بزنه و همه ارزوهات را براورده به خیر کنه این نیز بگذرد مرسی عزیزم 🙏💚باور کن تو این ۳۵ سال همش همین و میگم و میگذره ولی تلخ😔💔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
کمالو عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 381 وای عزیزم ببخشید ناراحتت کردم 🥺 ان شاء الله ب زودی شما هم حاجت روا بشید مشکلاتتون حل بشه &nb ... اره بچه ها این وسط بیگناه ترین هستند و بیشتر از همه اذیت میشوند محتاج دعایم🤲🙏🏻
کمالو عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 381 مرسی عزیزم 🙏💚 باور کن تو این ۳۵ سال همش همین و میگم و میگذره ولی تلخ😔💔 اره میگذرد سخت میگذردکند میگذردتلخ میگذرد محتاج دعایم🤲🙏🏻