2777
2789

من خیلی جوش میزنم حالا صورتم یکم کمتر رو گردن ب پایین و شونه هام اینا خیلی جوش میزنه میش راهنمایی کنین منو خواهشا  

هرروز زردچوبه با تخم مرغ مخلوط کن بزن ب صورتت حدود بیست دقیقه یک روز در میون امتحان کن ببین موثر هست

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جوش چیزی نیست که صرفا با پماد و صابون حل بشه باید کبدت و در کل بدنت پاکسازی بشه پیش یه طب سنتی خوب برو مزاجت رو اصلاح کنه جوشهات هم خوب میشه 

لوازم ارایش استفاده نکن مخصوصا کرم پودر و پنکیک 

برای جوش صورت میتونی ماسک عسل با دارچین استفاده کنی هفته دو بار نهایتا سه بار. برا من خیلی خوب بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اخه شونه هام اینا هم جوش دارع منم هی میکنم لک میفته

برای صورت این خیلی خوبه ولی بهتره دنبال علت جوش زدن باشی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]