2777
2789
عنوان

شبنم نظیف دزد و بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 15563 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا زیر دستش قربونش صدقش میرن 

تبلیغ هس دیگ. فحشا رو ک برا تبلیع نمیزارن

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

عه من گاعی تو اکسپلور میبینمش همه راضی و خوشحالن خودشم خیلی خوش اخلاق و دوست داشتنی میخوره باشه🤔

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
غیرقابل باورهست

من کاراش دنبال میکردم خوشم میاد چنتا کامنت دیددم همینا گفتن   پاک میکنه سریع کامنتا

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

پیش آدم معروف نرید اصلا. پیش آدم ناشناس که فیدبک خوب داره برید و نهایت اگه یه مجلس براتون مهمه از قبل برید ببینید بقیه رو چجوری درست میکنه و راضی بودید قرارداد ببندید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ببخشید از اکثرا قشر ارایشگر ادم راستگو پیدا نمیشه همشون. دروغگو و چرب زبان چز عده خاص

اکثر ارایشگاهها که میری میان یه چیزی اضافه میکنن که پول اضافه بگیرن .کارشون اینه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین گلم واقعا متاسف شدم برات اگه پولتو کردی تو حلقوم اینااا ....من عمم معاون تعزیرات صنفیه تهرانه اگر مدرکی یا سندی دال بر اینکه این زن اینکارو انجام داده دارییییی میخوای بهش بدم پیگیری کنن.

معلومه ک هر کی واس یه شب ده تومن میگیره دزده.

من نمیدونم چرا میرن پیش یه همچین آدمایی

من ک اصلا و ابدا آرایشگاه نمیرم واس عروسیا

هر جا رفتم ب معنای واقعی ترررر زدن ب قیافم الکی هم از کارشون تعریف میکردن

یه جا رفتم طرف بلد نبود سوهان برقی دستش بگیره حرومش باشه پولی ک دادم بهش ب معنای واقعی تر زد ب ناخونام هر کی میدید مسخره میکرد آخرشم گف خودت مقصر بودی عجله داشتی😐عوضی 

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم