2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رو مخم رفته

212 بازدید | 12 پست

بچه ها من عروس کوچکترم و یه جاری بزرگتر از خودم دارم.مشکل اینجاس ک مادرشوهرم به اون خیلی احترام میکنه محلش میده و جدی میگیرتش.در حالیکه جاریم خیلی باهاش معمولیه.من با اینکه خونم نزدیکشه همیشه حدود رو رعایت کردم و بدون دلوت خونش نمیرم اماگاهی وقتا حس میکنم نیخواد منو حرص بده با اینکاراش متاسفانه نقطه ضعفم میدونه.مثلا دیشب دوتایی با جاریم ظرفا رو شستیم از اون تشکر میکنه از من نه .به اون ۶ بار تعارف میکنه به من یکبار.اصلا هر حرفی که میزنمو جدی نمیگیره یا یه جیزی ازتوش درمیاره که انگار تو اشتباه میگی و چیزی حالیت نیست.متاسفانه شوهرم بهش وابستس و پیش مامانش اصلا انکار منو نمیبینه.خلاصه خیلی کفریم ازینکه منو احترامم نمیکنه با اینکه احترام میذارم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاستی نداره منو شوهرم انتخاب کرده اونو خودش

نه گلم فکر میکنی شایدم اون بلده چیکار کنه منم شوهرم خودش انتخاب کرده جاریم خودشون اما احترام من بیشتر 

چون جاریم حد و حدود بلد نیست ی بار کلی کمک میکنه ی بار اصلا هیچ کاری نمیکنه من از اول کم و ییش کردم

گاهی واسش کادو میخرم بهشون زنگ میزنم حالشون بپرسم