2777
2789

ممکنه تو خیابون باشی و جلوی شما تصادف و یا دعوا رخ بده اگر این نکته رو بلد باشی میتونی جان عزیزی رو نجات بدی 

یه اصطلاحیه بهش میگن  Lucid interval

بیماری که ضربه به سر خورده دچار کاهش هوشیاری موقت میشه و بعدش هوشیار میشه و کاملا طبیعی به نظر میرسه (ممکنه سردرد داشته باشه) اما چون عروق مغزی در حال خونریزی ان ممکنه بعد از چند دقیقه یا چند ساعت دوباره هوشیاری کامل رو از دست بده و فوت کنه 

از صفحه Dr. Maysa Ghayyem

شکستگی قاعده جمجمه در اثرضربه به سر میتونه باعث افت هوشیاری، عدم تعادل، تهوع و استفراغ، سرگیجه، سردرد و افتادن ناگهانی بیمار بشه ( بیمار ممکنه از شدت سردرد سرش رو تو دستاش بگیره)

این اتفاق معمولا در تصادف، سقوط از ارتفاع بلند و دعوا رخ بده

بنابراین اگر بیماری سابقه ضربه به سر طی چند ساعت قبل داره و الان ظاهرش طبیعی و خوبه اما سرگیجه و بیحالی داشته گول ظاهر طبیعیش رو نخورید و بلافاصله اون رو به اورژانس بیمارستان منتقل کنید سی تی اسکن اورژانسی انجام میشه و له شدگی مغز به وضوح مشخص میشه و اگر درمان که عموما جراحی اورژانسی است دیر انجام بشه و زمان طلایی از دست بره خطر مرگ قطعیه

سکته قلبی معمولا درد در قفسه سینه رو ایجاد میکنه و بیمار ممکنه احساس خفگی یا تنگی نفس کنه و دستش رو روی گلو یا قفسه سینه بذاره و در آخر اختلال تعادل ایجاد بشه و بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم توی پیج دکتر قیم خوندم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

👍🏼👍🏼👍🏼

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞