2777
2789
عنوان

بالخره جهیزیمو چیدم ولی امان از مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10975 بازدید | 219 پست
من کلی پول سرویس چینی دادم بعد۳دست خریدم بعد مادرشوهرم ۷دست آرکوپال داده دخترش فقط سرویس چینی نداده ...

۳دست خیلی زیاده و معلومه گرونتره منکه یکدست بیشتر نتونستم بگیرم مادرشوهرم همش میگفت من برایه دخترم دودست گرفتم اخه نمیدونم میخوام مغازه باز کنم که انقد گیر میده

منم فک میکردم زیاد اوردم خوشحالم بودم ولی مادر شوهرم همش طعنه میزد مثلا مادرم برداشت بهشون گفت میز ن ...

بعضی از مادرشوهرا اگه کل فروشگاه هم خالی کنی تو خونت دنبال بهانه هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیاده ولی چون برقی زیاد نیاوردم فک کنم ناراحت شد اخه خواهر شوهرم برقی زیاد داشت مثلا ساندویچ ساز ...

نه بابا بیشتر برقیا به کار نمیاد،این دفعه حرف زد بگو من بدم میاد دور و برم رو از وسایل بلااستفاده پر کنم

چرا اینقدر درگیر حرف مادرشوهری؟گفت که گفت برای دخترش خریده که خریده قرار نیست همه مثل هم جهاز ببرن اوناییم که برقی زیاد گرفتن همشون بلا استفاده مونده 

پس نقطه ضعف نده هرچی گفت بگو برای من همینا کافیه بقیه وسایل استفاده ندارم داشتم می‌گرفتم خودم نخواستم لازمم نمیشه

زن❤️زندگی🥰آزادی🍀 برای تغییر مغزهایی که پوسیدن....💪🎈

با دید مثبت نگاه کن

شاید واقعا اونم داشته از جهیزیه دخترش براتون تعریف میکرده و هیچ قصدی نداشته. 

توهم با روی خندان جواب میدادی مبارکش باشه آره دیدمشون خیلی خوشگلن دستتون درد نکنه.

اینجوری اگرم قصدی داشت خودش پیش خودش شرمنده میشد و توهم خوب تو دلش جا میشدی

۳دست خیلی زیاده و معلومه گرونتره منکه یکدست بیشتر نتونستم بگیرم مادرشوهرم همش میگفت من برایه دخترم د ...

والا همینو بگو حالا انگار خونه هامون اندازش چقدره ک کلی مهمون توش جا بشن ظرف کم بیاد 

اره زیاده ولی چون برقی زیاد نیاوردم فک کنم ناراحت شد اخه خواهر شوهرم برقی زیاد داشت مثلا ساندویچ ساز ...

ساندویچ ساز و اینارو دیگ باید تو زندگی. جدیدت بخری کارایی ندارن اینا آخه هنوز برات گلم  :///

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿