2777
2789
عنوان

بالخره جهیزیمو چیدم ولی امان از مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10973 بازدید | 219 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌همون.عرضه ندارن یه خونه درست درمون بگیرن واس تازه عروس دستور جهیزیه هم میدن

اصلا یه عالمه از وسایل بیرون کابینته،موندم مادرشوهرش با چه وقاحتی انتظار بیشترش رو داره

تو هم بهش بگو یه دست چینی میخریدی  حداقل به چشم بیاد

تنها این نیس ک تو همه چیز همینه مصلا بابام دوتا فرش خریده برای جهازم همش جلوم میگه الکی خودم فرش خوب میخرم اتاقتون موند فلان یعنی ک کم خریدین خب خونه ما کوچیک ویک خوابس فرش بخرم تو سرم بندازم 😐😐

چقدر شلوغ چقدر وسایل دیگه بیشتر از این چی می خواد اصلا بیشتر از این رو می خواد کجا جا کنی 😕

اره زیاده ولی چون برقی زیاد نیاوردم فک کنم ناراحت شد اخه خواهر شوهرم برقی زیاد داشت مثلا ساندویچ ساز و مخلوط کن و سبزی خورد کن ولی من ۴تیکه بیشتر نداشتم

فک کنم چون برایه دختر خودش زیاد داده توقع داشت منم زیاد ببرم وهمشم میگفتن چون اشپز خونه کوچیکه زیاد ...

یبار که گفت جلوشون به همسرت بگو یه لیست مینویسم برو بگیر مامانت میگه این وسایل برا زندگی کمه تا دیگه دهنشو ببنده

فک کنم چون برایه دختر خودش زیاد داده توقع داشت منم زیاد ببرم وهمشم میگفتن چون اشپز خونه کوچیکه زیاد ...

منم مادرشوهرش به دخترش ماکروفر و کلی مس واینا داده حالا من چون فر دارم ماکروفر برنداشتم مس هم کم خریدم همش جلوم اینارو میگه دیگ

اره زیاده ولی چون برقی زیاد نیاوردم فک کنم ناراحت شد اخه خواهر شوهرم برقی زیاد داشت مثلا ساندویچ ساز ...

سبزی خرد کن که اصلا به درد نمی خوره سبزی خرد کرده آماده از بیرون می گیری 

خلاصه که خیلی از وسایل برقی به درد نمی خوره 

مثلا چرخ گوشت خب گوشت چرخ کرده آماده از بیرون می گیری و خیلی چیز های دیگه